Hirdetés

Lazítson stílusos környezetben! A MobilaDalin modern kanapéi minden teret elegánssá varázsolnak!

Lehet egy kanapé egyszerre stílusos és kényelmes? A MobilaDalin modern kanapéi a lazítás magasabb dimenzióit jelentik.

Nincs is jobb érzés annál, mint hazaérve egy dolgos nap után elnyújtózni kedvenc kanapénkon. De általában sajnos választani kényszerülünk: vagy a formatervezés vagy a kényelem mellett kell letenni a voksunk. A MobilaDalin bútoraival azonban nem kell kompromisszumot kötnie! Ha szereti a minimalista, stílusos formákat, a Flow bútorcsalád a tökéletes választás.

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

Tervezze meg kanapéját!

A Flow bútorcsalád fluid formáival nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújt, de kényelmi szempontból is egészen magas minőséget képvisel. A karfák különleges kialakítása természetes nyugalmi helyzetet biztosít, legyen szó akár a két vagy háromszemélyes kanapéról, akár a fotelről. A kárpitok nagy választéka áll rendelkezésre: szövet, valódi bőr vagy textilbőr kárpittal is megrendelhetjük bútorainkat.

Ha a választás a szövetre esik, a karfák és a háttámla lehet hímzett is. A MobilaDalin oldalán tervezőprogram is segítségére van, ha több variációt is megnézne!

Tervezze meg kanapéja kinézetét →

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

Minőség megalkuvás nélkül

A MobilaDalin egy több mint 25 éves múltra visszatekintő, romániai bútorgyártó cég. Mivel családi vállalkozás, a bútorok nemcsak esztétikusak, de egyben magas minőséget is képviselnek. A szerencsére Magyarországon is elérhetők, ezért ha magas minőségű és gyönyörű bútort szeretne otthonába, amelyeknek megvásárlásával hátrányos helyzetű fiatalokat is támogat, a MobilaDalin a tökéletes megoldás!

Belépek a bemutatóterembe

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

A bútorok tartószerkezete tömör bükkfából és rétegelt lemezekből készül. A kényelmet az ülőfelületben és a háttámlában található nagy rugalmasságú, közepes sűrűségű poliuretán habszivacs párnák biztosítják, a rugalmas kárpithevederek célja pedig a kényelemérzet fokozása. A kanapé lábai fémből készülnek.

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

Mobiladalin üzletet keresek Megnézem a katalógust

Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Elérkezett a tetőfelújítás ideje? Építkezik? Vagy még csak a tervezés folyamatánál jár? Otthona éke és védelmezője minden esetben a tető, ezért olyan fontos, hogy mind esztétikailag, mind funkciójában és ár-érték arányában is azt nyújtsa, amit várunk tőle. Az elhatározást követően azonban a legelső lépés az ajánlatkérés.

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

A Méta szakembereivel a cég által forgalmazott Radaway zuhanykabinokról, azon belül is a 2020-as újdonságokról beszélgettünk.

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Kevés dologra vágyunk jobban mostanában, mint pozitív szemléletre, vidámságra, valamint a biztonságra. Ez mutatta az utat 2021 Pantone színeihez, így esett a választás az Ultimate Grey és az Illuminating színekre.

Mitől lesz egy bútor valóban minőségi? Teszteltük a Lamello termékeit

Egy érdekes kísérlet során részleteiben vizsgáltunk meg néhány bútort és így mutatjuk meg, melyek a jó minőség leginkább árulkodó jelei. Ez után garantáltan másképp nézünk a kiszemelt bútorokra.

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Itt az ideje túllépnünk a tiszta stílusokon, hozzászoknunk a szokatlan, ám nagyon is kellemesnek nevezhető megoldásokhoz és üdvözölni néhány rég elfeledett motívumot. Mi az év Pantone színe és melyek a legnépszerűbb tónusok mellette? Mutatjuk, hogy mi vár ránk 2020-ban a lakberendezésben.

Pfiffer Bútor – Örök érték

A tömör fa bútorok manapság ugyanazt az értéket képviselik mint évtizedekkel ezelőtt. Minőségben azonban magasan többet nyújtanak, mint más, nem tömör fából készülő társaik.

Tömörfa bútorok – Amikor a magas szintű kiszolgálás, a minőségi alapanyag és a professzionális gyártás az érték

A tömörfa bútorok minden szempontból az értékállóságot, időtlenséget, esztétikumot képviselik a bútorok között. Pfiffer János, a Pfiffer Bútor Mór Kft. tulajdonos ügyvezetője több évtizedes tapasztalatait megosztva avat be a gyártás és a kiválasztás rejtelmeibe és olyan információkkal gazdagít bennünket, melyekre laikusként nem is gondolnánk.

Chesterfield modern csavarral - ezek a MobilaDalin kanapék elegánsabbá varázsolják otthonát!

Gondolkozott már azon, hogy szeretne egy Chesterfield-stílusú ülőgarnitúrát, de nem talált olyan egyedi megoldást, amely kielégítette volna minden igényét? Akkor ismerkedjen meg a Galla kanapékkal és ülőbútorokkal – szerintünk éppen ezt kereste!

Egyszerre játékos és klasszikus - ezek a MobilaDalin kanapék minden lakásban jól mutatnak!

Megbízhatóan játékos? Nonkonformista klasszikus? Egymásnak ellentmondó, értelmetlen szókapcsolatoknak tűnhetnek, egészen addig amíg nem látta ezeket a kanapékat!