Lazítson stílusos környezetben! A MobilaDalin modern kanapéi minden teret elegánssá varázsolnak!

Lehet egy kanapé egyszerre stílusos és kényelmes? A MobilaDalin modern kanapéi a lazítás magasabb dimenzióit jelentik.

Nincs is jobb érzés annál, mint hazaérve egy dolgos nap után elnyújtózni kedvenc kanapénkon. De általában sajnos választani kényszerülünk: vagy a formatervezés vagy a kényelem mellett kell letenni a voksunk. A MobilaDalin bútoraival azonban nem kell kompromisszumot kötnie! Ha szereti a minimalista, stílusos formákat, a Flow bútorcsalád a tökéletes választás.

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

Tervezze meg kanapéját!

A Flow bútorcsalád fluid formáival nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújt, de kényelmi szempontból is egészen magas minőséget képvisel. A karfák különleges kialakítása természetes nyugalmi helyzetet biztosít, legyen szó akár a két vagy háromszemélyes kanapéról, akár a fotelről. A kárpitok nagy választéka áll rendelkezésre: szövet, valódi bőr vagy textilbőr kárpittal is megrendelhetjük bútorainkat.

Ha a választás a szövetre esik, a karfák és a háttámla lehet hímzett is. A MobilaDalin oldalán tervezőprogram is segítségére van, ha több variációt is megnézne!

Tervezze meg kanapéja kinézetét →

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

Minőség megalkuvás nélkül

A MobilaDalin egy több mint 25 éves múltra visszatekintő, romániai bútorgyártó cég. Mivel családi vállalkozás, a bútorok nemcsak esztétikusak, de egyben magas minőséget is képviselnek. A szerencsére Magyarországon is elérhetők, ezért ha magas minőségű és gyönyörű bútort szeretne otthonába, amelyeknek megvásárlásával hátrányos helyzetű fiatalokat is támogat, a MobilaDalin a tökéletes megoldás!

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

A bútorok tartószerkezete tömör bükkfából és rétegelt lemezekből készül. A kényelmet az ülőfelületben és a háttámlában található nagy rugalmasságú, közepes sűrűségű poliuretán habszivacs párnák biztosítják, a rugalmas kárpithevederek célja pedig a kényelemérzet fokozása. A kanapé lábai fémből készülnek.

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé
Kapcsolódó cikkek

Fürdőszoba és otthoni wellness kiállítás: Budapest, január 17-19.

Ne csak a kádját töltse fel vízzel, hanem önmagát is ötletekkel! Új vagy régi, kicsi vagy nagy, költséghatékony vagy luxus – mindegy, mi mindent megmutatunk önnek. Több mint 100 márka és egyedi kedvezmények egy helyen!

Egyszerre játékos és klasszikus - ezek a MobilaDalin kanapék minden lakásban jól mutatnak!

Megbízhatóan játékos? Nonkonformista klasszikus? Egymásnak ellentmondó, értelmetlen szókapcsolatoknak tűnhetnek, egészen addig amíg nem látta ezeket a kanapékat!

Chesterfield modern csavarral - ezek a MobilaDalin kanapék elegánsabbá varázsolják otthonát!

Gondolkozott már azon, hogy szeretne egy Chesterfield-stílusú ülőgarnitúrát, de nem talált olyan egyedi megoldást, amely kielégítette volna minden igényét? Akkor ismerkedjen meg a Galla kanapékkal és ülőbútorokkal – szerintünk éppen ezt kereste!

Bútor vásárlás átgondoltan – Tömör fa vagy laminált bútort válasszunk?

Bútoraink manapság változatos anyagokból készülnek, de aki ragaszkodik a minőségi, időtálló darabokhoz, továbbra is a tömör fa bútorok mellett dönt.

3 szempont bútorválasztáshoz – a szakértő tanácsaival

Bútort - optimális esetben – hosszú évekre, gyakran évtizedekre vásárolunk. Előfordulhat azonban, hogy a terveinket felülírják olyan bosszantó dolgok, mint a bútor idő előtt tönkremenetele, vagy használat közben derül ki, hogy kényelmetlen, nem praktikus. Csupa olyan tényező, melyeket nem láthattunk előre. Hogyan állapíthatjuk meg, hogy a kiszemelt bútordarab valóban tartós lesz-e? Milyen tulajdonságokra figyeljünk még mielőtt a vásárlás mellett döntünk? Az eligazodást a Lamello szakembere segíti tanácsaival.

Miért nagyon hasznos a jó lakberendezési terv?

A közösségi terekre fókuszálva nyújtunk segítséget abban, hogy mire érdemes figyelni a berendezési tárgyak elhelyezését illetően.

Hogyan használjuk az ultraviolát az otthonunkban?

Már mindenki tudja a hírt, hogy a design, a divat és képzőművészet idei meghatározó színe az ultraviola lett. A 2018-as szín egy kékalapú lila, mely “magasabb szintre helyezi az ember éberségét és alkotói potenciálját” – mondta róla a Pantone ügyvezetője, Leatrice Eiseman. De lássuk csak, hogyan illeszthető be ez az árnyalat otthonainkba?

Bútorátalakítás ötletesen, antikolás technikával

Az úgynevezett antikoló technika segítségével bútorainkat hangulatos, patinás megjelenésűvé varázsolhatjuk. Átalakítás lépésről lépésre.

Személyre szabott fürdőszobák – Hogyan válasszunk fürdőszoba bútort?

Otthonunk minden helyiségében törekednünk kell az összehangra, így a fürdőszobánk esetében is fontos, hogy megfelelő minőségű és stílusú bútorokkal rendezzük be.