Hirdetés

Lazítson stílusos környezetben! A MobilaDalin modern kanapéi minden teret elegánssá varázsolnak!

Lehet egy kanapé egyszerre stílusos és kényelmes? A MobilaDalin modern kanapéi a lazítás magasabb dimenzióit jelentik.

Nincs is jobb érzés annál, mint hazaérve egy dolgos nap után elnyújtózni kedvenc kanapénkon. De általában sajnos választani kényszerülünk: vagy a formatervezés vagy a kényelem mellett kell letenni a voksunk. A MobilaDalin bútoraival azonban nem kell kompromisszumot kötnie! Ha szereti a minimalista, stílusos formákat, a Flow bútorcsalád a tökéletes választás.

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

Tervezze meg kanapéját!

A Flow bútorcsalád fluid formáival nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújt, de kényelmi szempontból is egészen magas minőséget képvisel. A karfák különleges kialakítása természetes nyugalmi helyzetet biztosít, legyen szó akár a két vagy háromszemélyes kanapéról, akár a fotelről. A kárpitok nagy választéka áll rendelkezésre: szövet, valódi bőr vagy textilbőr kárpittal is megrendelhetjük bútorainkat.

Ha a választás a szövetre esik, a karfák és a háttámla lehet hímzett is. A MobilaDalin oldalán tervezőprogram is segítségére van, ha több variációt is megnézne!

Tervezze meg kanapéja kinézetét →

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

Minőség megalkuvás nélkül

A MobilaDalin egy több mint 25 éves múltra visszatekintő, romániai bútorgyártó cég. Mivel családi vállalkozás, a bútorok nemcsak esztétikusak, de egyben magas minőséget is képviselnek. A szerencsére Magyarországon is elérhetők, ezért ha magas minőségű és gyönyörű bútort szeretne otthonába, amelyeknek megvásárlásával hátrányos helyzetű fiatalokat is támogat, a MobilaDalin a tökéletes megoldás!

Belépek a bemutatóterembe

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

A bútorok tartószerkezete tömör bükkfából és rétegelt lemezekből készül. A kényelmet az ülőfelületben és a háttámlában található nagy rugalmasságú, közepes sűrűségű poliuretán habszivacs párnák biztosítják, a rugalmas kárpithevederek célja pedig a kényelemérzet fokozása. A kanapé lábai fémből készülnek.

MobilaDalin Flow kanapé
MobilaDalin Flow kanapé

Mobiladalin üzletet keresek Megnézem a katalógust

Kapcsolódó cikkek

Az eklektikus, a bohém, a japandi és a többiek – Lakberendezési trend prognózis 2020-ra

Itt az ideje túllépnünk a tiszta stílusokon, hozzászoknunk a szokatlan, ám nagyon is kellemesnek nevezhető megoldásokhoz és üdvözölni néhány rég elfeledett motívumot. Mi az év Pantone színe és melyek a legnépszerűbb tónusok mellette? Mutatjuk, hogy mi vár ránk 2020-ban a lakberendezésben.

Pfiffer Bútor – Örök érték

A tömör fa bútorok manapság ugyanazt az értéket képviselik mint évtizedekkel ezelőtt. Minőségben azonban magasan többet nyújtanak, mint más, nem tömör fából készülő társaik.

Tömörfa bútorok – Amikor a magas szintű kiszolgálás, a minőségi alapanyag és a professzionális gyártás az érték

A tömörfa bútorok minden szempontból az értékállóságot, időtlenséget, esztétikumot képviselik a bútorok között. Pfiffer János, a Pfiffer Bútor Mór Kft. tulajdonos ügyvezetője több évtizedes tapasztalatait megosztva avat be a gyártás és a kiválasztás rejtelmeibe és olyan információkkal gazdagít bennünket, melyekre laikusként nem is gondolnánk.

Chesterfield modern csavarral - ezek a MobilaDalin kanapék elegánsabbá varázsolják otthonát!

Gondolkozott már azon, hogy szeretne egy Chesterfield-stílusú ülőgarnitúrát, de nem talált olyan egyedi megoldást, amely kielégítette volna minden igényét? Akkor ismerkedjen meg a Galla kanapékkal és ülőbútorokkal – szerintünk éppen ezt kereste!

Egyszerre játékos és klasszikus - ezek a MobilaDalin kanapék minden lakásban jól mutatnak!

Megbízhatóan játékos? Nonkonformista klasszikus? Egymásnak ellentmondó, értelmetlen szókapcsolatoknak tűnhetnek, egészen addig amíg nem látta ezeket a kanapékat!

Bútor vásárlás átgondoltan – Tömör fa vagy laminált bútort válasszunk?

Bútoraink manapság változatos anyagokból készülnek, de aki ragaszkodik a minőségi, időtálló darabokhoz, továbbra is a tömör fa bútorok mellett dönt.

Lakberendezés és otthon dekoráció mesterfokon

A lakás berendezésének legizgalmasabb fázisa, amikor a hangulatát, személyes jellegét meghatározó elemek, a tapéták, lakástextilek, kisbútorok és a dekoráció átgondolására kerül sor. Hiszen ezektől kapja meg valódi arculatát, így lesz otthonos. Hol és hogyan találhatunk rá ezekre a fontos kellékekre?

Magas minőségű bútorok, egyénre szabható dizájn

Lehet egy bútor egyszerre modern, mégis tradicionális formavilágú, magas minőségű és kényelmes? Olyan, amelynek elkészültekor a vevő szabadon engedheti fantáziáját, és amelynek megvásárlásával hátrányos helyzetű embereken segít? A MobilaDalin bútorai ilyenek - nézzen velünk körbe a romániai cég kínálatában!

3 szempont bútorválasztáshoz – a szakértő tanácsaival

Bútort - optimális esetben – hosszú évekre, gyakran évtizedekre vásárolunk. Előfordulhat azonban, hogy a terveinket felülírják olyan bosszantó dolgok, mint a bútor idő előtt tönkremenetele, vagy használat közben derül ki, hogy kényelmetlen, nem praktikus. Csupa olyan tényező, melyeket nem láthattunk előre. Hogyan állapíthatjuk meg, hogy a kiszemelt bútordarab valóban tartós lesz-e? Milyen tulajdonságokra figyeljünk még mielőtt a vásárlás mellett döntünk? Az eligazodást a Lamello szakembere segíti tanácsaival.