Hírlevél feliratkozás

Ha válaszolsz két kérdésre, személyre szabott tartalmakat küldünk neked.

Mikor tervezel felújítást?

Milyen témák érdekelnek?

Köszönjük a választ!

Add meg email címed!

Köszönjük a feliratkozást!

Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon

A Moroso bútorgyár legújabb csodái

A Moroso bútorgyár legújabb csodái intro_0

A méltán híres olasz Moroso cég idei kollekciójához a legnagyobb építészeket kérte fel, hogy miniatűr építészeti csodákat alkossanak a megszokott formák helyett. A funkció mellett, most értelemszerűen a forma kapta a legnagyobb hangsúlyt. Az aszimmetrikus formákat a kárpitozás lágysága kívánja megtörni.

A Moroso bútorgyár legújabb csodái full_0

A Moroso bútorgyár legújabb csodái full_1

A Moroso bútorgyár legújabb csodái full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.