Karácsonyi díszítés a konyhában

Ha karácsony, akkor karácsonyi dekoráció, karácsonyi díszek. Ki ne vonzódna ilyenkor ahhoz, hogy a lakás minden szegletét színpompás díszítésben lássa. Ez alól a konyhánk sem kivétel.

Az egyik legegyszerűbb és legimpozánsabb módja annak, hogy a konyhát az ünnepekre felöltöztessük, koszorút helyezzünk el a frontjaira. De hogyan lehet a legjobban, leggyorsabban megtenni mindezt?
Alábbi képek jól illusztrálják.

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.