Egy ház harmóniában a közösséggel és a természettel

Ez egy nemrég felépült romániai kétszintes téglaház, melynek még a környezete is lenyűgöző látványt nyújt.
Egy gyönyörű rét közepén található, amit egy régi erdő vesz körül hatalmas tölgyfákkal.
Egy olyan nagyszabású házat kívántak tervezni, mely bókol a természetnek és nem árnyékolja be a környezetet. Értelmes kapcsolat létrehozására törekedtek a ház, a természet és a közösség között.
Praktikus módon fedett loggiát alakítottak ki, melyet minden évszakban kényelmesen használhatunk, hiszen védelmet nyújt a széltől és az esőtől.
Ez elég nagy hely ahhoz, hogy egy 12 fős vacsorát megrendezzünk, ugyanakkor elég hangulatos ahhoz is, hogy csak egy ember olvasson könyvet egy esős napon. Az építészek elképzelték ezeket a pillanatokat, és ennek megfelelően alakították ki a teret.
Ez egy sarokház, melyhez közel helyezkedik el az utca, ezért egy hosszú téglafalat terveztek, mely kellő intimitást nyújt a földszinti terek számára.
A téglafalnál lévő kőpadnak szimbolikus jelentősége van. Románia vidéki közösségeiben minden ház előtt áll egy pad, ahol az emberek összegyűlhetnek és beszélgethetnek egymással. Ez azt a célt szolgálja, hogy az emberek között kialakuljon egy összetartó, barátságos viszony, ezáltal érezhessék, hogy egy közösség részesei.
Tehát ez a pad pontosan ezt jelenti: meghívást a szomszédoknak, a közösség és a barátság jelképe.