3 szuper tipp 45 m2 alatti lakások berendezéséhez

Három, alig 45 m2 alapterületű, modern, elegáns kialakítású, ügyes elrendezésű lakást hoztunk most el, hogy segítsünk berendezni a legkisebb lakásokat is. Az egyedi beépített tárolási megoldások segítik, hogy ezek a kicsi otthonok is sokkal nagyobbak lehessenek.
Az első otthon egy fekete-fehér minimalista designú lakás, amely a színvilágnak köszönhetően sokkal nagyobbnak tűnik, mint valójában.
A második otthon fiatalosabb, frissítő menta kék színnel, fa elemekkel, ami elrendezésének köszönheti praktikusságát.
A harmadik otthon pirosas árnyalatú színekben játszik, ahol üveg válaszfalakkal lesz még tágasabb a tér.

Első otthon, 42 m2
Ebben a kislakásba a hatalmas ablakoknak hála sokkal több fény jut be a szobákba, az ezzel kombinált világos színeknek köszönhetően pedig sokkal tágasabbnak is tűnik a tér. Ezt erősíti a sötét és világos színű bútorok kontrasztja, a világos szőnyegek és a beton szerű fal is.

A második otthon, 43 m2
Ez a két szobás kislakás hangulatos belső térrel, könnyű és barátságos színpalettával rendelkezik. Fiatalosabb és modernebb berendezésének, a hatalmas ablakainak és a világos és a sötétebb árnyalatok kontrasztjának köszönhetően sokkal tágasabbnak tűnik, mint 43 m2.
A harmadik otthon, 44 m2
Ahogy az előző kettőnél, úgy itt is a nagyobb tér megteremtése volt a cél, amit itt a hatalmas ablakoknak és az üveg falaknak köszönhetnek. Az eltolható üvegfalak nem tömörítik össze a teret, de jól elválasztják azokat, és engedik szabadon áramolni a természetes fényt.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

A HOMEINFO nagyobb projektjének a felelőse vagyok, illetve a social media is az én kezem alá tartozik: Facebook, Instagram, Pinterest. Fontos számomra, hogy mindenki olyan környezetben élhessen, amilyen boldoggá teszi, és remélem, ehhez itt-ott én is hozzájárulhatok.