Két lakás merész átalakítása tervekkel

Két 110 négyzetméteres ház lenyűgöző átalakítását láthatjuk.
A nappali belső falait áthelyezték és új elrendezést alakítottak ki.
A hálószobában és a fürdőszobában is újításokat hajtottak végre, igényes bútorokkal és berendezési tárgyakkal töltötték meg a teret.
A lakás különböző helyiségeiben megjelenő összetartozó dekorációs elemek kifinomult koncepciót alkotnak, amely végül az egész ház arculatát meghatározza. Kifinomult ízléssel köti össze a lakás helyiségeit a közös színek és anyagok használatával.
A belső terekben markáns kontraszt figyelhető meg, mely a legmélyebb zöld és fekete árnyalatával kezdődik, és az erősen megvilágított fehér színek kihangsúlyozásával és a világos fa tónusokban végződik.

Az első 110 négyzetméteres lakás képei.
A díszcsík hasznos tároló polcokká alakul át a fürdőszoba fala mentén.
A hálószobához saját, zárt erkély tartozik.
Egy egyedülálló fürdőszoba mosdó, amely behozza a masszív kőelemet.
Perspektivikus rajzok a felújítási folyamat előtt és után.
A második 110 négyzetméteres lakás képeit láthatjuk.
Ebben a szingapúri otthonban az összes nem teherhordó belső falakat eltávolították. Az új terv felemelő nyitottságot és szellős teret biztosít a család számára. A praktikus mobil falak segítségével könnyen változtatható az alaprajz elrendezése a különböző igényeknek megfelelően.
A mozgó válaszfalak és a teljes magasságú üvegfal lehetővé teszik, hogy a hálószobák a nagyobb lakótér részét képezzék. A magasított padló alatti terület kihasználásaként roppant praktikus ötlet volt kihúzható ágyat kialakítani a szobában.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →