Fontos nyáron, hőségben: a könnyű ágynemű

Amikor nappal 35 fok van, éjjel is sokszor sugároznak hőséget a falak, hiába nyitjuk ki az ablakot, a városban alig hűl le a levegő. Pedig azt javasolják, hogy alváshoz ideális a 18-21 fok körüli hőmérséklet, szervezetünk ezt kivánná a regenerációhoz.
Hogyan tudunk (klimán kívül) rásegíteni erre? Természetes alapanyagű ágynemű, takaró használatával. Lenvászon, vagy selyem, nézzünk körül, és válasszunk változatos anyagokat ezek közül.

a 100% lenvászon - a szövés módja lehetővé teszi az optimális légáramlást, és felszívja a nedvességet, amely éjszaka tökéletes hőmérsékletet tart

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.