Hálószoba átalakítás: előtte-utána képekkel!

Az "előtte" állapot se volt rossz, de Aldo át akarta variálni a hálószobáját: kerülhessen ide egy TV is.
A tévét a hálószobában csak úgy helyezhette el, ha megváltoztatta az elrendezést és az ágy fejét az ablak felé forditotta. Ennek érdekében lecserélte a függönyöket termikus függönyökre, amelyek oldalról teljesen fedik a falat. A helyiségben már van hőszigetelés, nem volt gond ezzel sem.
Az ágyat fémvázasra cserélték... design!

Előtte
Utána
Utána, szemben ott van a falra függesztett TV !
Előtte kép
Utána - és ott a TV szemközt!
A tévét a hálószobában csak úgy helyezhette el, ha megváltoztatta az elrendezést és az ágy fejét az ablak felé nézi. Ennek érdekében megváltoztatta a függönyöket termikus/hő és fényszigetelő függönyökre, amelyek oldalról oldalra teljesen fedik a falat. A helyiségben már van szigetelés.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.