Plusz hálószoba mélykékkel és mintás cementlap burkolattal

Ebben a házban egy plusz hálószoba létrehozása volt a cél, amit a garázsból alakítottak ki. Ha nincs elég hely, nem kell azonnal költöztetésre gondolni. Tetszetős megoldás született, természetesen be kellett jelenteni ezt a munkát, a garázs hiányának kompenzálásához egyszerű kocsibeállót készitettek, gazdaságos és gyors kivitelezéssel. Itt egy olyan klasszikus ipari stílust választottak, amely előhozta az üvegfal válaszfalakat, lehetővé téve a fény könnyű áramlását minden helyiségben. Külön érdekesség az egyszerű, célszerű zuhanyos-fürdőszoba, ahol jól érvényesül a mintás cementlap!
A mélykék és a cement csempe finomították a megjelenést. Miért ne lehetne ez inspiráló másoknak is, ahol van elég hely a garázsban, és meg tudják oldani műszakilag az átalakítást?

Ötletes üveg válaszfal
Türkiz fal, ahol a szekrényeket is elrejtették
Mintás cementlapok az előtérben
Fekete-fehér, mintás lappal: ez a zuhanyos fürdőszoba

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.