30 narancs-szürke variáció, ötlet a nappaliban

A narancs élénk, meleg és ösztönző szín, amely a naplementére, a sütőtökre és az örömre emlékeztet bennünket. A szürke viszont klasszikus semleges szín, amelyet unalmasnak, kifinomultnak és ízlésesnek tartunk a lakásunkban - tualjdonképpen alapsín. Ez a két kontrasztos szín kombinálva kortárs megjelenést hozhat létre wow tényezővel.
Mindannyian tudjuk, hogy egy szoba narancssárga díszítése kicsit trükkös. Ez egy merész szín, amely a nappali szobáját akár el is ronthatja. Ugyanaz a szürke, ahol a szoba egyszerűen unalmasnak és üresnek tűnik. Itt megmutatjuk, hogy ez a két szín tökéletesen él és lüktet együtt.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.