Holland otthonok képeiből - tiszta és meleg szinekkel

Képekkel inspirálódunk! Sokan nem tudják elképzelni, hogyan jelenik meg egy szin, vagy forma a lakásban - ez természetesen nem jelent gondot, ha képeket nézegetünk, és azokból állítjuk össze lakásunk elemeit. Ezt egy tervező 3D tervező programmal összerakja számunkra, és indulhat az átalakítás!
Itt a részletek jelennek meg hangsúlyosan.
Holland magazinokból a meleg, szemnek kellemes, otthonos berendezésű lakásokból állítottunk össze válogatást. A szinek: bézs, barna, olívzöld, az anyagok: természetes vászon, kender, fa és zöldek. Összhatás a fontos, milyen benyomást kelt bennünk?
Lássuk a képeket!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.