Fehér, fehérrel - minden mennyiségben

A családi otthon bútorozásakor mindig merész választás a totális fehér. Mégis, a példa is azt mutatja, ez teljesen lehetséges. Mi az előnye? Bármikor hozzátehetünk szines kiegészítőket! Szőnyeget, párnákat, függönyöket, takarókat.
Cserélhető takaróval vagy könnyen tisztítható bőrutánzatú huzattal ellátott kanapé, közlekedésálló műanyaggal festett padló, festett falak, amelyek nagyon gyorsan új fehér réteget kaptak. Íme néhány ötlet, a fehér szerelmeseinek és nem gond, ha gyermekekkel élnek, vagy akár cica, kutya van a lakásban, vagy egyszerűen, ha nem akar túl sok figyelmet fordítani a mindennapi életre. Ebben a gyönyörű svéd lakásban ez a dekoráció mindenképpen különleges volt, és a lakók szerint cool!

Kandalló a hálóban
Gyerekszoba féherben
Előtér is fehérben

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.