44 m2-es, kétszobás lakás kialakítása, totál szürke-fehérben

Egy viszonylag kényelmetlen kialakítású (nagy szoba, pici hálóval és konyhával) lakásból terveztek olyan kétszobás kislakást, ahol étkezős, egyterű nappali és külön hálószoba is készült. A nagy nappaliból egyterű étkezős-konyhát építettek, fekete matt metrócsempével - és a régi konyha helyére került a nagyméretű hálószoba. Ahogyan az alaprajzon is látszik, a hálószobát a korábbi konyhából építették át.
Meglepő, hogy a lakás szinte teljesen fehér-szürke kombinációval készült, a padló és a konyhapult barnája, valamint néhány zöld növény mutatja, hogy nem a fotós trükkje.

Tökéletes konyha
Matt metrócsempékkel
Kiülős terasz
Ilyen volt
Ilyen lett:

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.