Meleg vagy hideg ????

Meleg vagy hideg ???? intro_0

Alábbi apartmant nézegetve, nehéz eldönteni: meleg vagy hideg? Mindkettő. Ez egy bukaresti apartmanban, amelynek alapterülete 100 m2. A tulajdonos két látszólag összeegyeztethetetlen kívánságát mutatta be: egy ipari stílusú lakóövezetet egy világos, meleg, barátságos helyiségbe integrálva.
A lakásban, amelyről beszélünk, az egész valójában a konyhával kezdődött. Ipari konyha, fém elemekkel, fa és kő. Mivel a nappali egy nyílt tér, az ipari stílus szintén belépett ide: a látszólagos beton mennyezet, amelyet már a teljes területen meghosszabbítottak, megmaradt. Fa bútordarabok és ipari világítás, ami már-már a színházi színpadi reflektorokhoz emlékeztetnek bennünket.
A bútorok színei és fája adják a hideg anyagokat: a matt fekete és a meleg árnyalatok, a föld, sok szürkével kombinálva vezető elemekké váltak.
A tér elválasztására vonatkozóan az ügyfél igényei szerint az építész arra törekedett, hogy minden elem koherens legyen, ergonómikus, funkcionális. Ennek a 3 szobás apartmannak a legszebb eleme a természetes fény, amely elárasztja a belső teret. A nagy ablakok alapvető szerepet játszanak ebben a tekintetben.
A lakás terasza, kilátással a régi házak környékére,cementszerű burkolólapokkal borított, nagyon tágas és világos.
A cementszerű csempék uralják a fürdő hátterét is.
Ha úgy döntünk, hogy az ipari stílust választjuk, dekoráljuk az enteriőrt semleges színben és meleg fényben annak érdekében, hogy a tiszta ipari helyiség otthonos,vendégszerető, barátságos és kényelmes hatást keltsen.

Meleg vagy hideg ???? full_0

Meleg vagy hideg ???? full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.