Modern és minimál berendezés fekete - szürkében

A fekete és szürke meghatározó ebben a minimál stílusban berendezett ausztrál lakásban. A ház egész területén a tervezők kiegyensúlyozták a természetes fényt és a sötét felületeket, hogy terjedelmes és intim tereket hozzanak létre, amelyek nyugtató hatásúak.
A ház földszintjét a lakótereknek szentelték, amelyek magukban foglalják a dolgozószobát, a szórakoztató helyiséget, a konyhát / étkezőt / társalgót, a szabadtéri étkezést és a medencét. A nappaliban egy beépített kandalló és egy süllyesztett televízió illeszkedik a fekete falhoz, amely gazdag textúrát ad a helyiséghez fekete fagerendákkal. A fekete szabadon álló kád telitalálat a fürdőszobában!
Nézzük a képeket!

Fehér, vékony márvány vonzza a konyha falait és a munkalapokat, tonális kontrasztot biztosítva a fekete asztalos asztalhoz.
Az emeleten a hálószobák puha bútorokkal és hosszú függönyökkel hangulatos légkört teremtenek.
A fürdőszoba egyik kiemelkedő tulajdonsága az ovális alakú, fekete, szabadon álló kád.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.