Ugye szeretjük a szürkét? - föld színekkel keverve fantasztikus összhatás

A ház dekorációja szürkévé válik (és ez jó ötlet!)
A szürke az az alapszín, amire lehet építeni, amelynél a siker tagadhatatlan. Könnyen illeszthető bármilyen környezethez, legyen az tiszta formatervezés, természetes stílus. Barna, bézs kiegészítőkkel különleges összhatást érhetünk el, erről az alábbi képek meggyőzőek lehetnek.
A textíliákkal és anyagokkal való harmóniája minden szobában megnyugtató hatást nyújt. Nem unalmas, mélyebb, mint a tiszta fehér, kevésbé nehéz élni benne, mint feketében. Más szavakkal: csak jó tulajdonságai vannak, és a holland magazin bizonyítja ezt még egyszer ezekkel a gyönyörű és inspiráló képekkel.

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.