13 tipp - diákszoba berendezésére

Két fontos szempont merült fel azonnal: kevés pénz és kicsi hely. Hogyan lehet ezt a legjobban megoldani? Egy diákszoba, kollégiumi vagy albérleti szoba sokféle igényt kell kielégítsen. Privát és közösségi tér (bulik...), tanulásra és pihenésre legyen alkalmas, elférjen benne minden, amire a hétköznapokban egy diáknak szüksége lehet.
Tulajdonképpen egy mini garzon a legmegfelelőbb erre, ahol a lakó igényes a tisztaságra is, van helye a ruháknak, személyes tárgyaknak, és privát szférának is.
Helyhiány: lehet plusz helyet nyerni például egy emelt galéria-ággyal. Az olcsóságot akár raklap bútorokkal tudják kipipálni, amit saját maguk is elkészíthetnek.
A holland magazin rengeteg kiváló tippet ad!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.