Egy bájos lakás, szüreti stílusban

Kerti vintage és klasszikus dekoráció - bájos végeredmény.
A nemrégiben felújított kertes apartman egy régi házban egy fákkal szegélyezett utcában található, Kelet-London népszerű területén. Szüreti és klasszikus dekorációja teszi rendkívül kellemessé a hangulatát. Plusz a jól megválasztott bútorok és színek tökéletesen illeszkednek ehhez a térhez. Megőrizték a régi ház előnyeit, és a felújítás után kényelmes lakás vált belőle.

Teljesen felújított, modern konyha
WOOW előszoba, és lépcső

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.

Notice: Undefined offset: 0 in /home/dasl1/homeinfo.hu/public_html/lakberendezes/lakasbemutato/modules/mod_homeinfo_inspiraciotar/mod_homeinfo_inspiraciotar.php on line 34