40 Shabby-Chic fürdőszoba - képekkel

Tudja mi az a Shabby-Chic stílus? Kopottas-elegáns.
A shabby chic stílust könnyen beilleszthetjük bármilyen lakásba, otthonba, könnyen vegyíthető más stílusokkal. A shabby chic nem is csak egy lakberendezési stílus, hanem egy életstílus. "Nézz körül a világban, találd meg azt, amit már kínál számodra a világ és tervezd át, gondold újra, újítsd fel, adj neki új életet." Ez a shabby chic életfilozófia.
A Shabby Chic nem egy régi sítlus irányzat, 1989-ben született, megalapítója Rachel Ashwell.
A „shabby” szó jelentése fakult, kopottas, a „chic” jelentése elegáns, stílusos, amely bár ellentétesen hangzik, mégis mindkettő megvalósul ebben a stílusban.
A shabby chic elkerül mindent, ami túl új, túl modern, túl hivalkodó és tiltakozik minden ellen, ami tökéletes, de pont ezek a dolgok teszik olyan emberközelivé, szerethetővé.
Fürdőszobákat látunk - a magazin szerint - ebben a stílusban!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.