Hangsúlyos falak mellett gyönyörű bútorok

Eklektikus ékszerdoboz ez a lakás: minden stílus megfordul benne. A skandináv letisztultság a bútorok mentén, a loftok bontott téglája, a francia milliők díszlécei találkoznak Thonet székeivel. A kifinomult ízlésű belső tér Svédországban, Gőteborgban található egy 1907-ben épült házban. Mindössze 50 négyzetméter, mégis nagynak és tágasnak érződik a magas belmagasság és a tágas elrendezés miatt.
A zöld konyha jól kiegészíti a vöröses tégla falat, és bár a konyha színe dominálhatná a teljes teret, a tégla tökéletesen jól visszahúzza. A szimmetria némi aszimmetriával párosul, de pont jól vannak eltalálva az arányok a nyitott polcok esetében is.
Az előszoba skandinávosan fehér, a hálószobában viszont szintén a falak dominálnak, ettől lesz kellemesen kuckós. A beépített szekrények az ajtók körül pedig nem hivalkodóak, mégis struktúrát adnak a térnek.

Kellemesen színes, mégsem túl élénk a konyha és a téglafal

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.