Csodálatos rusztikus hálószobák, képekkel

Legszemélyesebb terünk a lakásban a hálószobánk, ahol persze elég egy ágy és egy komód is a funkcióhoz, de hogy tökéletesen érezzük magunkat, ahhoz azért picit többet is el tudunk képzelni.
A tervezők tanácsa: ha még nincs határozott elképzelésünk, kezdjük egy fehér alap szettel, amit feljeszthetünk, tovább szinezhetünk, izlés szerint.
Javasolják azt is, hogy nézzünk meg sok képet berendezett hálókról, és ami leginkább tetszik, azt a vonalat érdemes követni, és továbbgondolni.
Nyilvánvalóan a berendezést befolyásolja a helyiség mérete, és hogy itt akarjuk-e a gardrobot is megoldani, vagy van erre külön tároló helyiségünk. Mindkettőnek van előnye is, hátránya is, nagyobb családnál talán a külön gardrob praktikusabb.
Lássuk a képeket!

Téglafal hatású tapétával, fémvázas ággyal. A kék takarót cserélhetjük, és máris más lesz az összhatás.
Hatalmas kötésű ágytakaró és fakeretes díszek a falon - rusztikus a javából.
Fehér és bézs, természetes anyagok mindenhol - ettől azonnal otthon érezzük magunkat
A szőnyeg, akár egy mozaik! Puha, lágy, természetes!
Zöld faburkolat a falon, akár egy vidéki házban.
Faburkolatos mennyezet fokozza a természetes hatást
Tolóajtó, pajtaajtó, érdekes, ugye?
Fehérneműs komód a hálóban
Lehet akár baldachinos ágyunk is! Csikos ágynemű nagyon kedvelt.
Pajta ajtós gardrobszoba a szomszédban

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.