51 napágy, amelyben a napozás egy élmény

Az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a kültéri bútorok design-jára is. Ez nem csak az esztétikai látványt foglalja magába, hanem az ergonómiai kritériumoknak megfelelő tervezést is.

A kültéri bútoroknál az anyaghasználat rendkívül fontos, hiszen szélsőséges időjárási feltételekek kell megfelelelni hosszútávon, mint például az eső, a fagy és a folyamatos napsugárzás. Nézzük milyen formabontó ötletekkel álltak elő a tervezők! Neked melyik a kedvenced?

Vermes Dóra enteriőrtervező vagyok, a budapesti Junior Art Centerben kétéves lakberendező és látványtervező képzésen tanultam. Ezután Spanyolországban, Amerikában és Angliában éltem és dolgoztam, így egy neves londoni designer iskolát (a Brightoni Egyetem által validált KLC School of Design) is elkezdtem, ahol 3,5 éves alapozó diploma képzésen vettem részt, enteriőrtervezés szakon. Miután hazaköltöztem, szabadúszó tervezőként kezdtem dolgozni neves irodáknak projekt alapon és saját megrendelőknek is. Emellett volt szerencsém egy kéthetes üzleti útra Új-Delhibe, ahol egy ottani tervező irodával dolgoztam kooperációs partnerként. Szeretem a letisztult tereket, bármilyen stílusról is legyen szó, ez megnyilvánul munkáimon is. Szerkesztőként szeretném a nemzetközi design tendenciákat, trendeket és innovatív megoldásokat, ötleteket bemutatni az érdeklődőknek.