75 skandináv stílusú fürdőszoba - képekben

Készüljön fel rá, hogy egy szuszra ezt a csodás galériát nem lehet végignézni! Viszont érdemes többször nekifutni, biztosan lesz benne olyan, amit fel tud használni.
Milyen is ez a stílus?
"Az északi emberek idejük nagy részét a házaikban töltik, ezért (is) nélkülözhetetlen számukra a meleg, kényelmes otthon megléte, amely menedékül szolgál a zord hideg elől.
Elsődleges a praktikum, az egyszerűség, a letisztultság, harmóniában a hagyományokkal, ötvözve az esztétikumot a jó minőséggel. Legfontosabb a nyári napfény megteremtése, ennek érdekében az ablakok nagyméretűek, a falakat fehérre festik, sőt a padlóburkolat is világos színt kap, ami gyakran hajópadló.
Színvilágában a skandináv stílus kedveli főképpen a fehér és a világos pasztellszíneket, a barna és a szürke árnyalatait, valamint a kék, vörös, sárga tónusokat, ugyancsak a természetesség jegyében.
A már jól bevált skandináv életérzést érdemes elsajátítani, főleg a téli, hideg hónapokban válhat aktuálissá, hiszen ilyenkor kicsit - az északiakhoz hasonlóan - mi is otthonaink rabjaivá válunk." (idézet Sári Tünde cikkéből -Homeinfo.hu)

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.