Világos, fehér és modern lakásbelsők

Finn lakberendezők munkáját dícséri az alábbi 3 lakás, ahol a finn téli sötétség ellensúlyozására a fehér, a világos tónusok összessége határozza meg a berendezést.
Mi jellemzi a skandináv lakberendezést?
Az északi, téli sötét időszakban is a családias, kellemes hangulatot kell hosszú időre, hónapokra biztosítani. Ezt nemcsak a szinekben, hanem a természetes anyagokkal, a világítás átgondoltságával is lehet jól támogatni. A lámpák pótolják a rövid nappalok napsütését. Jellemzőek anyagainál a fa, és a faburkolatok, a lenvászon, sok zöld növény alkalmazása. Természetesen színeknél a fehér, világos szürke, és kék, amely a tengert hozza a lakásba.
Nézzük a képeket!

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.