44 Hálószoba - inspiráló képek a berendezéshez

A hálószoba a legszemélyesebb helyünk a lakásban. Ez egy "szentély", ugye? A hálószoba tervezési ötleteknek meg kell erősíteniük ezt az érzést, és segítenek kialakítani a nyugodt, nyugtató környezetet, amely távoltart minket a mindennapi élet feszültségeitől.
A hangulatot megfogni - ehhez sok képet meg tudunk nézni, és kiválasztjuk a legjobban megfelelőt. A többi, már részletkérdés? Fontos részletek, mint a bútorok, textiliák, párnák, szőnyeg, függöny, ágynemű stb. Praktikus, ha van rá hely - a gardrob elhelyezése, de legalább az apró fehérneműknek egy komód igazán praktikus lesz, beválik!
Színekkel bánjunk bátran, széles palettán mozoghatunk.
Ezekhez adunk az alábbi képekkel rengeteg segítséget, amit lehet kombinálni tetszés szerint!
Képekkel inspirálódunk!

Még 31 db kép megjelenítése

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.