40 m2-es kislakások - nem boszorkányság!

Hogyan lehet kényelmesen, élhetően, ízlésesen berendezni a 40 m2-es kislakást? Ehhez adunk 3 lakásból képes ötleteket!
Szuper kompakt, ízlésesen hangulatos és kreatív, ezek jellemzik ezt a három kis otthont, tömör stílusban készülnek. Olyan elrendezési ötleteket mutat be, ahol nincs kihasználatlanul hagyott hely, mégsem zsúfolt, vannak jó tárolóhelyek elrejtve, és kielégítik a modern élet minden igényét.
Első otthon lágy, zöld, szürke és fehér kombinációjával készült, sima, világos fa anyagok beépítésével.
A második lakás egy merész, fekete-fehér alapot kapott és ragyogó lehetőségeket tartalmaz, amelyeket sok zöld növény gazdagít.
Harmadiknál világos sárga és bézs-kék színkombinációt használtak, amelyet fekete-fehérrel dekorációval és egy fekete keretes üvegszobával tettek tökéletessé.

Erkély helyett kis vendégágy.
Hálószoba a "szekrényben"
Itt indul a második kislakás bemutatása, 38 m2-en.
Hálószoba , üvegfallal leválasztva.
Harmadik kislakás képei itt kezdődnek.
Hálófülke itt is üvegfal mögött
Pici konyha

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.