10 étkező ötlet - lakásunk központja

Amikor új lakást, házat tervezünk, biztos, hogy az étkezővel sokat foglalkozunk már az elején. Legtöbbször ez lesz a lakás központja, ahol a család rendszeresen időt tölt: nem mindegy sikerül-e az igényeket jól megfogalmazni és ennek alapján megépíteni. Ha nem járjuk körül rendesen ezt a témát, végül lehet belőle öngól.
Tartsuk be mindenekelőtt a konyhai "technológiai háromszöget"!
Reggeli együtt? Közös főzés, esetleg látványfőzéssel? Alkalmanként sokan leszünk - ehhez kell a hely, és az átalakítható, bővíthető asztal. Ha kisgépeket használunk, kell a konnektor, ha egy légtér a nappalival, akkor kell a hatékony szagelszívó.
Nézzük mit javasolnak a magazinban!

Skandináv stílusban. Nagyobbítható asztal a családi étkezésekhez
Hagyományos étkező. Megfelelő stílusos étkező készlet
Monokróm étkező - egy színárnyalat dominál
Art deco stílusban - óriási kínálatban.
Az Art Deco design a múlt század egyik legtartósabb stílusa. Kellemesen dekadens, ünnepli a felesleges időt, ami tökéletes választás az étkezőhöz, amely általában az otthoni szórakoztató központ. Díszes geometriájú, gazdag színekkel és fémes csillogásokkal jellemezve.Csak győződjön meg róla, hogy mindig van egy italkocsi, hátha befut a Nagy Gatsby!
Modern stílus: Átlátszó üvegasztal - nagyobbnak tűnik a hely tőle.
Könnyű, látványosan dizájnos műanyag székek, szőnyeg. Ezzel meglephetjük a vendégeket, biztos a siker.
Rusztikus bútorok
Kényelmes székek, leomló abrosz - ha különlegessé akarjuk tenni az étkezőt.
Aranymintás, különleges tányérok és evőeszközök.

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.