Csodás konyha átalakítás (előtte-utána képpel)

Egy fiatal házaspár belevágott egy lakásvásárlásba, de már az elején tudták, sok dolguk lesz mire a saját igényeikre szabott átalakítások elkészülnek.
A kulcskérdés természetesen a konyha volt, amikor meglátták, döntöttek, és azonnal elkezdték fejben az átalakítást. Mivel jók az alapok, több elemet megtartottak, és a "kevesebb-több" elv itt is érvényesült. Az eredeti tölgyfa szekrényekből megtartották a polcos részt, a felső szekrényeket teljesen lebontották, nyitott maradt. A tűzhely áthelyezésével az előkészítő felület mérete nagyobb lett. Kiegészítőket, fűszertartókat már könnyű volt beilleszteni az összképbe!

Konyha - átalakítás UTÁN. Lebontott felső szekrények, áthelyezett tűzhely, fehér a domináló szín, és tölgyfa polc, asztallap, és rózsaszín mosogató!
Konyha - átalakítás ELŐTT
Átalakítás terve: mi marad?
Kész a konyha!
Bontás alatt
Álomtűzhely, korábban a másik oldalon volt, az ablak alatt
Fűszerek sora a barna polcokon- tökéletes!
Áttekinthető polc
Kerek, nyitható étkező asztal, többféle székkel.
Nyitott, lebegő polc és a fehér munkaasztal és rózsaszín mosogató.
Csendélet
Reggeliző pult, gyerekeknek közeli kapcsolat főzés közben

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.