Vidéki stílusban felújított borház, nyaraló

A képeken bemutatjuk ezt a különlegességet: egy régi pincészet felújítása elegáns, boho belsőépítészeti tervezéssel, Ré-szigeténél.
Ile de Ré egy pici sziget, Franciaország nyugati partján, La Rochelle közelében. Különlegessége, hogy egy híd köti össze a szárazfölddel. Párizsból repülővel, de akár TGV-vel is egy óra alatt megközelíthető.
Egy tipikus francia falu - és üdülőhely egyben - szívében egy bájos kőházat építettek át a mai modern ízlésnek megfelelően. Rusztikus, elegáns és meleg, a sziget egyik legszebb strandjától egy kőhajításnyira helyezkedik el.
Lássuk a képeket!

Tengerkék a hatalmas nappaliban - natúr téglafallal.
Szamár a falon?
Kőfal natúr felülete, kellemes és nyáron hűvös.
Konyha - a modern és hagyományos anyagok vegyítése minden igényt kielégít.
Zöld lépcső - bohó ötlet, de bejön!
Modern, minimál háló és faburkolatú fürdőszoba
Üvegfal a belső kert felé
Vaslábakon a kerti bútorok , pont ez illik ebbe a környezetbe

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.