Pillantás egy svéd család kedves otthonába

Egy stockholmi fiatal, kétgyermekes házaspár otthonát mutatjuk be a képeken. Élhető, a lakói igényeit maximálisan kiszolgáló lakás, régiségek és kortárs tárgyak keveréke, sok növénnyel - ezek a jellemzői.
Mi jellemző a skandináv stílusra? Mivel hónapokig tartó télben élnek, rövid ideig süt csak a nap, ezt valahogy kompenzálják azzal, hogy a nagy ablakokat imádják. Berendezésben és színekben az egyszerűség, természetesség és világos árnyalatok mind megtalálhatók. Megnyugtató, rendezett és arányos környezet. Kandalló, kályha, sok fából készült tárgy, amit nagyon szeretnek, és persze a zöldeket! Bézs, galambszürke, világos árnyalatokat találunk.
Ajánlom a gyerekszobát figyelmükbe!
Biztosan találunk ötleteket!

Színharmónia: fehér minden mennyiségben és bézs-barna.
Fehér fa burkolat, zöld növények, fa asztallap és székek
Nyitott polcos konyha
Konyha hátfalon virágos tapéta is a nyarat idézi
Beépített ágy, és kék leveles tapéta
Gyerekszoba vidám színekkel

Forrás: Tovább az eredeti tartalomra →

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.