Egy otthon - élni és dolgozni

Egy otthon - élni és dolgozni intro_0

Ez az 1915-ben Barcelonában épült ház teljes felújításon ment keresztül. Tulajdonosai egy holland házaspár, akik egy kézzel készített etnikai szőnyegüzlet alapító-tervezői, beleszerettek Barcelonába. Olyannyira, hogy úgy döntöttek, letelepednek és otthonuknak olyan helyet keresnek, ahol élni szeretnének, de ugyanakkor irodájukat is ki tudják alakítani. A házat a tervezők a tulajdonosok igényei szerint lakóhelyre és munkára tervezték. Tágas terek, gigantikus fekete ablakok és fekete keretes üvegfelületek jellemzik a belső teret. Monokróm és skandináv jegyek egyaránt fellelhetők az enteriőrben. A pasztell színek és a fekete-fehér keveredése eleganciát, letisztultságot kölcsönöz az otthonnak. A hatalmas alapterületen a külön home-office mellett még egy kis tárgyaló kialakítására is jutott hely.

Egy otthon - élni és dolgozni full_0

Egy otthon - élni és dolgozni full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.

Notice: Undefined offset: 0 in /home/dasl1/homeinfo.hu/public_html/lakberendezes/lakasbemutato/modules/mod_homeinfo_inspiraciotar/mod_homeinfo_inspiraciotar.php on line 34