Makulátlanul fehér duplex

Makulátlanul fehér duplex intro_0

A Párizstól nem messze, egy 95 négyzetméteres lakás felújításának megtervezését bízták Marion Tixier belsőépítészre. Ez a padlás egy régi műhely volt, ami megérett egy teljes felújításra.
A lakást 2 ember számára kellett kényelmessé tennie, de a fénnyel nem volt gondja, hiszen óriási ablakokon ömlik be a napsütés. Azonban ezen erősítettek a világos színek és a jól elgondolt térrendezés. A konyha ötletesen lett elválasztva színekkel és formákkal. A nappali felőli oldalán a mennyezetig futó beépített szekrény pedig jól kiegészíti a látványt a konyha mellett.
Ötletes a burkolat elválasztása is, hiszen a nappaliból nem tűnik fel, hogy a konyhában másmilyen a burkolat, de a képeket alaposan megnézve egyértelművé válik a ferde elválasztás.
A pult fehér márványa jól kiegészíti az egyébként szinte mindenütt fehér burkolatot és bútorokat.
A dolgozó is egyszerű, itt már több fát és feketét hoztak be, de megtartotta egyszerűségét és letisztultságát a tér itt is. Jó ötlet a ferdén elhelyezett asztal is.
A hálószoba és a fürdő jól kiegészíti egymást, a falon lévő poszter és a fürdő márványossága passzol össze. A fekete csaptelepek és a tükör kerete pedig hab a tortán.


Makulátlanul fehér duplex full_0

Makulátlanul fehér duplex full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.