Két nyaraló a tengerparton - Dániában

Két nyaraló a tengerparton - Dániában intro_0

Már 12 fok van, hurrá! Izgatottak vagyunk, 6 hónapot vártunk a fényre! - a magazin cikke így indul. Valóban boldogság, az északi országokban is vége a sötétségnek, mindenki a Nap felé fordított arccal ül a parton, házak előtt, vagy egy parkban.
Két dán tengerparti nyaralót mutatnak be, amelyek bérelhetők, egy ugrásnyira Koppenhágától. Aki nyaralt már északon, pontosan tudja mire számítson, de ha még nem, akkor egyszer mindenképpen ki kell próbálni!
6 fős család részére ideálisak, tengerparti programokra, hatalmas kirándulásokra alkalmasak.
Autentikus, organikus anyagokból, egyik rönkház, aminek már eleve különleges hangulata van. Rorvig kikötő mellett, kávézókkal, éttermekkel a közelben, és csend, fény, tenger. Kell ennél több? Merüljünk el a látvány szépségében!

Két nyaraló a tengerparton - Dániában full_0

Két nyaraló a tengerparton - Dániában full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.