Kedves kis lakás Párizsból

Kedves kis lakás Párizsból intro_0

Ugyan csak kiadásra szánva, de nagyszerű ötletekkel készült el ez a lakás. Az első, ami feltűnik, hogy a gömbölyded formák milyen finommá teszik a teret. Legszívesebben belehuppannánk a kék fotelba.
A nyitottsága az egyik előnye a lakásnak, a régen szétszabdalt területeket egybeolvasztották, a nappali például alig észrevehető módon két területbe is belelóg. Azonban ezt ötletesen oldották meg és nem zavaró. A megmaradt falszakasz még a TV-t is el tudja rejteni, ráadásul lehetőséget adott egy előszoba kialakításához is.
A hálószoba ugyan elég kicsi, ahogy a fürdőszoba is, de 45 négyzetméter esetén nem is várható ettől több, mindenhol fel kellett valamiből adni. Az lecsapott falak sem segítettek a tervezésnél, azonban a konyhát trükkösen oldották meg, visszahozva a falak ferdeségét.
Abszolút plusz pont jár a tükrökért, hiszen ezeket az antik darabokat nem egyszerű beolvasztani egy modern környezetbe. Itt azonban teljes mértékben sikerült. Az extra pedig a konyha hátfala is. Nem állítom, hogy igazán praktikus, de kifejezetten jól mutat.
Szerintem kihozták ebből a lakásból a legtöbbet, amire képes.

Kedves kis lakás Párizsból full_0

Kedves kis lakás Párizsból full_1

A Stílusház Oktatási Stúdióban végeztem lakberendezést, majd egy évig gyakornokoskodtam több lakberendező kolléganő mellett, akiktől megtanultam a szakma finomságait. Elsősorban magánembereknek dolgozom, teljes lakás, családi ház felújításokon vagy új építésű ingatlanokon, de irodákat is tervezek.