Kényelmes családi otthonban négy gyermekkel

Kényelmes családi otthonban négy gyermekkel intro_0

Madrid központjában, egy négy gyermekes család vásárolta meg és újította fel ezt a házat. Hozzáértő tervezőt kértek fel az igények és lehetőségek tökéletes összhangba hozására, nem bízták a véletlenre az ötletelést. Tulajdonképpen bárhol lehetne a ház, kényelmes és modern elrendezés, berendezés jellemzi.
Mik voltak a fontos szempontok számukra? Egy nagy, világos közösségi teret hozzanak létre, nagy méretű nappalival, és mindenkinek legyen saját kuckója, helye az elvonulásra, még akkor is, ha ez csak néhány m2. A kis kertet beépítették a ház belsejébe, amely az egész család kedvenc helyévé vált.
(A fotók végén teljes alaprajz található)

Kényelmes családi otthonban négy gyermekkel full_0

Kényelmes családi otthonban négy gyermekkel full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.