Trópusi minták

Trópusi minták intro_0

Itt a tavasz. Éled a természet, virágba borulnak a fák, megjelennek az első apró virágok. A lakberendezésben a virágokat a trópusi nyomatok cserélik le.
Az állatok, csíkok vagy akár a csipkék is kísértenek, de a leveles minták térhódítása a szembetűnő. Elég merészek, de ugyanakkor semlegesek is ahhoz, hogy csaknem bárhol elférjenek. Teljes lesz általuk minden fal, ágy, padló, párna.
A trópusi mintavilág, hangulat minden évszakban megállja helyét. Legyen az egy nyári hóbort, vagy akár a hidegebb hónapokban a téli felfrissülés sötétebb árnyalatokkal. Biztos lehet benne, hogy a levélmintás nyomtatok minden évszakban trendi megoldást nyújtanak.
Alkalmazkodnak minden környezethez, a kézműves konyháktól a nappaliig és a nyüzsgő fürdőszobákig. Megjelennek világos és sötét terekben is.
A keverés, a megfelelő textúrák és nyomatok soha nem voltak melegebbek. A levelek és a trópusi minták bármilyen árnyalatúak lehetnek. Rengeteg szín van a dzsungelben, a rózsaszín árnyalataitól a merész sárgáig.

Trópusi minták full_0

Trópusi minták full_1

A design, a szép tárgyak már gyerekkoromban az életem részét képezték. Rengeteget rajzoltam és szerettem a tervezést, a kreativitást igénylő feladatokat . Miután lakásomat már többedszer átalakítottam és átterveztem, már nem tudtam „ továbblépni” . Ekkor elhatároztam, hogy a bennem rejlő energiákat „profi” keretek között kamatoztatom. Egy kis pályamódosítás után lettem két éve hivatalos lakberendező-dekoratőr-kirakatrendező. Nem vagyunk egyformák. Sok embertársunk nem látja az ingatlanjában rejlő lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket feltárni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni nekik, ahova jó érzés hazamenni. Hiszem, hogy a szép, a design nem „pénzkérdés”. Egy kis odafigyeléssel, kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.