Hangulatos terasz minimál stílusban

Hangulatos terasz minimál stílusban intro_0

Egy jól kitalált kert, terasz minden évszakban kihasználható előnyökkel jár. Alig várjuk a tavaszt, nyáron kiülhetünk az árnyékba, télen friss levegő érkezik kintről. A képeken bemutatott modern, elegáns családi otthon, csak néhány méterre található a közvetlen szomszédoktól. A kicsi, meghitt hangulatú kertben a hatalmas magas kőfalaknak köszönhetően egyáltalán nem zavarják egymást.
A kert szinte egybeépült a nappalival, a konyhából az ablakon keresztül kilátunk, csupán egy nagy, modern üveg tolóajtó választja el őket. A kert a nappali igazi folytatása, meghosszabbítása, bentről is hívogatnak a fém székek, rattan függőágy és néhány könnyen gondozható szép zöld növény.

Hangulatos terasz minimál stílusban full_0

Hangulatos terasz minimál stílusban full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.