Gyár épületből otthonos lakás

Gyár épületből otthonos lakás  intro_0

Ez a lakás remek példa arra, hogy egy helyiségen belül is könnyedén tudjuk szeparálni a funkciókat. Kitűnő eszköz a dobogó, ami alatt akár plusz tárolót is kialakíthatunk. A burkolatváltás is ezt az elkülönítést szolgálja, ráadásul a szürke burkolat komorságát remekül ellensúlyozza a színes bútor.
A nagy belmagasság nagyon impozáns hatást kelt, de sok esetben tűnhet tőle a tér kihasználatlannak. Ezért érdemes néha kicsit csalni optikailag: itt a vízszintes dekor csíkkal, és a falról merevített lámpával érték el ezt.
A fürdőszobában is visszaköszön a meleg hatású fa anyag, kevés fehér csempével kombinálva. Jól példázva, hogy nem szükséges minden falat teljesen burkolni.

Gyár épületből otthonos lakás  full_0

Gyár épületből otthonos lakás  full_1

12 éves korom óta tudom, hogy azzal szeretném az emberek életét jobbá tenni, hogy nem csak szép de praktikus tereket tervezek nekik. Hiszek abban, hogy egy egyénre szabott, jól átgondolt tér nem csak a felső tízezer kiváltsága, éppen ezért legszívesebben az átlag embereknek dolgozom átlagos költségvetéssel, átlagon felüli igényekhez igazodva. Legyen szó magán ingatlanról vagy irodáról/üzletről.