Vidám és természetes! - WOOW hatás!- Akvárium a lakásban

Vidám és természetes! - WOOW hatás!-  Akvárium a lakásban  intro_0

Sokan szeretnének otthonukban ilyen akváriumot, a gyerekek imádják, vidám, természetes hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Sokféle elhelyezési ötlet van: konyhában, étkezőben, nappaliban, akár térelválasztóként,Néhány egyszerű lépés, amit saját magunk, vagy szakember is elkészíthet.
Ajánlott szakembertől megkérdezni, hogy a választott halak mekkora helyet igényelnek, jól megférnek-e egymással? Fontos, hogy ne legyen zsúfolt és az eredmény lenyűgöző lesz!
Néhány egyszerű lépés, alábbi rajzos mellékleten látható: tervezés, eszközök vásárlása, üveg háttér dekorálás, homoktöltés, vízfeltöltés, víztisztító és levegőztető berendezés elhelyezése, növények ültetése, halak telepítése. Megéri, évekig kevés törődéssel élvezhetjük a megnyugtató szépséget, vendégektől WOOW hatás garantált!

Vidám és természetes! - WOOW hatás!-  Akvárium a lakásban  full_0

Vidám és természetes! - WOOW hatás!-  Akvárium a lakásban  full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.