Penthouse lakás Szalonikiben

Penthouse lakás Szalonikiben intro_0

Eredetileg a 70-es években épült lakást építettek át az új tulajdonosok kívánságai szerint, akik a helyet mind esztétikailag, mind a funkcionálisan radikálisan meg
akarták változtatni. Elképzelésük egy olyan modern környezetet megteremtése volt, amely a mostani igényeiket is kielégíti. A görög építészek és tervezők ehhez megfelelő tervet készítettek.
A praktikus elrendezés mellett az esztétikai szempontok is fontosak voltak a lakók számára. A belsőépítészek nagyon szép és erős anyagokat használtak, mint az acélkereteket a konyhában, és más bútoroknál például a dohányzóasztalok, a nagy tükör a folyosón, a hálószobában, a gardróbban, a fürdőszobában és a sok beton és faburkolatos megoldást. A lakás legszebb része a hálószoba!

Penthouse lakás Szalonikiben full_0

Penthouse lakás Szalonikiben full_1

Közgazdász vagyok, mindig a számok világával foglalkoztam. A lakberendezés hobby szinten mindig kedvenc téma volt az életemben. 2010-ben indítottam el a "Lakberendezés, építkezés, felújítás, cikkek, képek, ötletek" FB csoportot, keresgéltem a téma iránt érdeklődőket. Ez azóta meghaladta az elképzeléseimet, rengeteg emberrel, céggel ismerkedtem meg. Naponta hoz érdekes témákat, kérdéseket, és okoz örömet már nemcsak nekem , hanem a több, tízezer tag számára is.