A River View projekt előtte-utána képei

A River View projekt előtte-utána képei  intro_0

A lakás tulajdonosa egy egyedülálló férfi, így a színválasztásnál elsősorban a szürkés és feketés színek játszottak központi szerepet. A tükröződő felületű konzolszekrényen kapott helyet a tv és a hangszórók. Az óriási ablakok árnyékolásában rolós függönyök segítenek. A hatalmas háromlábú lámpa a legmeghatározóbb jelenség a térben. 

A River View projekt előtte-utána képei  full_0

A River View projekt előtte-utána képei  full_1

A River View projekt előtte-utána képei  full_2

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.