Hollywoodi duplex képei

Hollywoodi duplex képei intro_0

A Commune Design által tervezett duplex lakás fantasztikus meglepetéseket rejteget. Egyszerre klasszikus és modern, hivalkodó és visszafogott. Kezdjük a leglátványosabb résszel, a fekete-fehér folyosóval, aztán haladjunk tovább a vintage lámpaburákon át a fekete és sárga étkezőig. Minden apró részlete meglepő és tökéletes. 

Hollywoodi duplex képei full_0

Hollywoodi duplex képei full_1

Tovább az eredeti tartalomra: http://feedproxy.google.com

Nagy Brigitta vagyok, a Junior Art Center lakberendező hallgatója. Sokáig teljesen más pályán tevékenykedtem, így én semmiképp nem tartozok azok közé, akik már kiskoruk óta tudták, hogy lakberendezők lesznek. Angoltanárként végeztem és egy ideig ez elég is volt. Persze mindig is gyűjtögettem a lakberendezős és dizájn magazinokat, bújtam a blogokat és faltam a lakás-átalakítós műsorokat a tévében, aztán amikor befejeztem egy inspiráló cikk olvasását vagy egy látványos műsor nézését, mindig jött egy nagy sóhaj, hogy „de jó nekik… bárcsak én is csinálhatnám.”

És akkor egyszer hirtelen jött egy gondolat, hogy miért is ne. Nos, így kerültem én ide. A Blogtár és az Inspirációtár tartalmának frissítésében is részt veszek, sőt alkalmanként a Tudástárban még cikkeket is találhattok tőlem.