DIY - dekopázs komód fiókok

DIY - dekopázs komód fiókok intro_0

Van egy kedvenc fotód? Szívesen néznéd nap mint nap? Vedd elő, nyomtasd ki (akár csak fekete-fehérben), és dekopázsold rá a komódra! Egyszerű, de nagyszerű ötlet a Beautiful Mess-től.

När jag tänker på decoupage tänker jag på små lådor dekorerade med servetter med änglar på. Det är liksom det en sett mest i pysseltidningar och Facebookgrupper. Men decoupage är mer än så! En byrå som är lite trist eller har en skada är lätt att ge nytt liv med hjälp av decoupage. På A Beautiful Mess visar de hur en gör decoupage med foton för att uppdatera en möbel. Snyggt!

 

Foto via A Beautiful Mess

 

Tovább az eredeti tartalomra: http://diyordie.elledecoration.se

Lakberendezőként nálam a praktikum és a design kéz a kézben járnak. A terek alapos átgondolása, funkciók szerinti szervezése elengedhetetlen. Híve vagyok a költséghatékony és DIY megoldásoknak is. Tervezőként a legfontosabb a megrendelő igényeihez igazodnom (azokhoz is, melyekkel talán ő maga sincs tisztában), valamint szakmailag megalapozott és minőségileg kifogástalan megoldásokat alkalmazni. Célom, hogy egyre több szép, stílusos otthon szülessen kis hazánkban is.