Rendhagyó burkolatok: különlegességek és újdonságok a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon

Egyre többen gondolják azt, hogy ideje megtörni a szokásos csempeburkolatok egyeduralmát. A közelmúlt fejlesztéseinek hála, olyan anyagok is megjelentek és népszerűvé váltak, melyeknek a fürdőszobában korábban nem volt létjogosultságuk. A közelgő kiállítás nagyszerű alkalom arra, hogy ezekkel megismerkedjünk.

Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás 2022.

Ha a fürdőszoba burkolata kerül szóba, szinte biztos, hogy lelki szemeink előtt különféle méretű, színű és mintázatú csempék, esetleg beton- vagy márványburkolatok elevenednek meg. Tény, hogy a felületek, a minták és a formák még mindig tartogatnak meglepetéseket és első látásra beleszeretünk egyik-másik csempébe, de érdemes nyitott szemmel járni és új felfedezéseket tenni a burkolatok világában. Ha rendhagyó burkolatokról beszélünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül azon kiegészítők, díszítő elemek, szegőlécek, glettek és egyéb kellékek sorát, melyek nélkül mit sem ér a burkolat. Ezek pedig ugyancsak rendhagyók!

Az ásványkompozit SPC melegburkolat padló- és falburkolatként egyaránt alkalmazható, sokoldalú, környezetbarát és könnyen lerakható Tökéletesen vízálló, így jó választás vizes helyiségekbe is. Padlóra, falra, sőt, még a beépített zuhanyzóba is használhatjuk. Nyugodtan burkolhatunk vele a régi csempére is, nem szükséges fugázni. A lapok mintázatukban és struktúrájukban is megszólalásig hasonlítanak a fára vagy a kőre. Könnyen és gyorsan tisztántarthatók.

Ceramin burkolat

Tapétát a fürdőszobába? Miért ne?! A legújabb technológiával készülő tapéták jellemzője a modern és különleges grafika: ismétlődő minták helyett egy képet jelenítenek meg, ehhez darabolják a illusztrációt könnyen applikálható, számozott tekercsekké. A különféle grafikához a stílusban leginkább megfelelő hordozót javasolják, ezért a tapéta válogatott alapanyagokból készül. A kiválasztott képet a gyár grafikusai a megadott méretre igazítják, így bárhol felhasználható.

Technografika tapéta

Az innovatív faldekorációs elemek nagy méretű (150x300 cm), vékony panelekből állnak, így könnyen applikálhatók. Hajlítható polikarbonát és üveg kivitelben rendelhetők. A csúcstechnológiás nyomtatási módszernek köszönhető, hogy a végeredmény még a gyakorlott szem számára is lenyűgöző vizuális élmény: élethűen adnak vissza különböző festészeti módszereket, felületeket, textúrákat, beleértve a textilt, akvarellt, fémességet, ásvány- vagy márványhatást.

Technografica dekorpanel

„Az elegancia nem feltűnő, hanem emlékezetes” – Giorgio Armani filozófiája határozza meg az elegáns, olasz burkolatok stílusát. A kollekcióban korszerű, modern, részletgazdag és luxus design kerámia burkolatokat találunk. A fenséges minták és stílus mellett a változatos kivitelezés, a széles méret- és dekorválaszték teszi népszerűvé ezeket a burkolat különlegességeket. Az új burkolatkollekciók változatos stílusokban készültek, így minden típusú lakó- és közösségi térben látványos elemei az enteriőrnek.

Vallelunga & Co burkolat

A hagyományos méretek legalább olyan népszerűek, mint a nagytáblás vékonyított burkolatok, a neves olasz gyártók választékában mindenki talál az ízlésének és pénztárcájának megfelelő modellt. A gyors és precíz logisztikai háttér pedig még a kiszámíthatatlan körülmények között is garantálja a vevők elégedettségét.

Érdekel a kiállítás Jegyvásárlás

Italgraniti burkolat

A fa és a kő minden bonyolult részletét megragadják magas minőségi szinten – ezek a legmodernebb melegburkolatok, melyek már a fürdőszobában is használhatók.

Designflooring burkolat

A só az élet egyik legalapvetőbb eleme, melyből testünk is felépül. Köztudott, hogy a só segíti az asztmás, allergiás és autoimmun megbetegedések gyógykezelését. A sóglett, egy törtfehér színű porkeverék, mely vízzel keverve magas konyhasó tartalmú, beltéri, rusztikus hatású felületképző anyagot képez. Beltéren mész-, vagy cementkötésű ásványi vakolatokon alkalmazható. Tetszőleges színek is kialakíthatók a lúgálló porpigmentek keverékével.

Sóglett

A tükör nélkülözhetetlen kellék a fürdőszobában, szerelése azonban nem egyszerű. Erre kínál megoldást az integrált tükör. A 100%-os tükörfelület forma és pozíció tekintetében egyedien alakítható. Nincs több megfúrt burkolat, nincsenek tükör és csempe közötti illesztési hézagok!

Tükör

Az innovatív szegőlécek már egy új vágási és lerakási technológiát képviselnek, használatukkal gyorsan és precízen fejezhető be bármilyen padlóburkolat. A belső és külső sarkok kiegészítő termékek használata nélkül is tökéletesen kialakíthatók. A végeredmény hézagmentes és folytonos, így szakadásmentes szegőzés végezhető vele. Az anyaguk ellenálló a külső behatásokkal, hőmérséklet ingadozással és a nedvességgel szemben, továbbá rugalmasak, így például egy 2,5 méteres egybefüggő szál, kis ívben hajlítható, akár egy íves falra, vagy egy nagyobb oszlop köré is felhelyezhető.

Szegőléc

A lefolyókból is találunk különlegességeket, melyek az elegancia és a funkcionalitás kombinációi a modern fürdőszobákban. A lineáris lefolyók kínálatából, különféle termékcsoportokból és méretekből érdemes válogatni. A legújabb modellek 2 az 1-ben megoldást nyújtanak: rendkívül alacsony, öntisztító S központi szifonnal rendelkeznek. Sőt, 360°-ban forgathatók. A 2 az 1-ben rendszer lehetőséget kínál a “két dizájn egy termékben” megoldáshoz, azaz a rozsdamentes acél/üveg és a rozsdamentes acél/kerámia csempe kombinációjához.

Szegőléc

Érdekel a kiállítás Jegyvásárlás

Ez is érdekelhet

Innovatív, öblítőperem nélküli WC-kerámiák a Geberittől

Ezeket érdemes mérlegelni, ha napelem telepítésén gondolkozunk

Terrán Tetőkalkulátor - Ingyenes és azonnali kalkuláció tetőépítéshez

Medence kompromisszumok nélkül

Családi ház építését tervezi? Segítünk kalkulálni!

Riasztórendszer kivitelezőt találni könnyű, ha tudjuk, hol keressük

Erre figyeljen fekete zuhanykabin választásnál

Zsaluzia – modern és esztétikus árnyékolás

Hőszivattyúk minden igényre: intelligens és rugalmasan tervezhető rendszerek

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

112 dekor és széles szaniter választék az eredménye a REHAU és a Hyundai összefogásának

Belsőépítészeti tervezés és teljeskörű kivitelezés az Attraktív Design Stúdió csapatával

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

5 ok, miért a Természetes Kő a legjobb választás otthonunk díszítéséhez

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

Megéri az árát? Mit kell tudnunk a minőségi lakberendezési termékekről?

Izgalmas részletek egy étterem belső átalakításakor – Mihálydeák Krisztina lakberendező munkája

2021 színei: napsárga és nyugtató szürke. Inspiráló párosítás, melytől otthonunk is frissebbnek hat

Milyen hatással van a lakóklímánkra, ha otthon van az egész család?

Checklist - Mire gondoljunk a fürdőszoba tervezéskor, felújításkor?

Padlófűtés melegburkolattal? Igen, lehetséges!

Így könnyebb elképzelni is! Nézze meg és inspirálódjon!

Vásárlási listák
További vásárlási listák