Hirdetés

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Otthonunk egyik központi tere a fürdőszoba, legyen szó relaxációról, feltöltődésről vagy énidőről, ezért korántsem mindegy, milyen burkolatokat, szanitereket és egyéb fürdőszobai kiegészítőket használunk berendezésekor, hiszen mindezekkel az ott uralkodó atmoszférát határozzuk meg. Amennyiben nincs még markáns elképzelésünk, érdemes lehet fellapozni a legfrissebb trendeket egybegyűjtő katalógusokat vagy inspirálódni az építőanyag és - lakberendezési áruházak folyamatosan frissülő kínálatából. Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

Az örökérvényű márvány

A megunhatatlan, klasszikus márvány sosem megy ki a divatból és mindig elegáns külcsínt kölcsönöz, ráadásul az egyre növekvő kínálatban már eredeti mintás darabokból is válogathatunk, ami még sokoldalúbbá teszi ezt a remekül kombinálható anyagot. A márvány azon túl, hogy önmagában is esztétikus, egyaránt jól mutat modern, rusztikus vagy épp hangsúlyos színekkel operáló enteriőrben.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek

Közel a természethez

Még mindig hódítanak a természetközeli megoldások. A fa hatású burkolatok otthonunk naturális díszei lehetnek, ráadásul már azok is rábólinthatnak, akik eddig tartózkodtak a fa vizes helyiségekben való használatától. A szinte megtévesztően hasonló dekoratív kerámialapokkal fürdőszobáinkba is természetes hangulatot csempészhetünk. Időtálló, könnyen tisztítható, meleg hatású, otthonos és persze vízálló.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek

Beton a beltérben is

Az úgynevezett ipari elegancia egyik kötelező összetevője a beton használata, nem csupán járólapként, de akár a fali csempe helyett is. A nyers anyagok, a strukturált, hideg felületek a modern, akár fémből készített bútorok tökéletes hátterei lehetnek.

A betont kombinálhatjuk kifinomult bútorzattal is, mely kontraszttól csak még hatásosabb és exkluzívabb lesz a végeredmény.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek

Romantikus színkavalkád

Bátran használjunk hangsúlyos színeket, ugyanis ez lesz a következő évek meghatározó stílisuránya. A sematikus fürdőszobákba csempészett élénk árnyalatok - melyek visszaköszönhetnek a dekorcsempékben vagy akár a kisebb kiegészítőkben - hangulatunkra is pozitív hatással lesznek. Érdemes figyelni az aktuális esztendő divatszíneit, vagy akár kedvenc árnyalatainkkal személyre szabott variációkat is alkalmazhatunk.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek

Ahol számít a méret

Az apró mozaikcsempék és retro burkolatok helyét felváltják az úgynevezett "oversize" darabok, melyek más területeket - például ruhaipar - már teljes mértékben áthatnak. Amellett, hogy praktikus, könnyen felhelyezhető és tisztítható, méretei okán tágítja a teret, így használata egy kisebb fürdőhelyiségben is stílusos, monumentális hatást kelt.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek
 | 
Kapcsolódó cikkek

Tetőfelújítás vagy új tetőszerkezet? Így kérjen ajánlatot!

Az Elevenház Panzió Projekt

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Prémium masculin penthouse lakás – Home of vision

Elegáns megjelenés, maximális funkcionalitás: SLIM fürdőkádak az M-Acryltól

Környezetbarát teraszburkolat

Hidegburkolatok: színek, formák és felületek változatossága, különleges méretek – Mit találunk a kínálatban?

Geberit megoldás az otthoni kikapcsolódáshoz

Lásd, érezd, és kérdezz! – Egy helyen minden, ami zuhanyzó, fürdőkád és jakuzzi

112 dekor és széles szaniter választék az eredménye a REHAU és a Hyundai összefogásának

5 tipp ahhoz, hogy látványos és kényelmes fürdőszobánk legyen

Mitől lesz különleges a fürdőszoba? Designer termékek egyedi igényekre

Nappali, konyha, fürdőszoba – Vásárlási listával mutatjuk, mit szerezhetünk be jelentős kedvezménnyel a Homeinfo Heteken

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

A RAUVOLET redőnymegoldások egyesítik a designt és a funkciót

Így gazdálkodunk okosan – Mi az, amit mi feltétlenül beszerzünk a HOMEINFO Heteken?

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Még több hely a fürdőszobában – tárolás okosan. Helytakarékos megoldások a Geberittől

Vásárlási listák
További vásárlási listák