Hirdetés

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Otthonunk egyik központi tere a fürdőszoba, legyen szó relaxációról, feltöltődésről vagy énidőről, ezért korántsem mindegy, milyen burkolatokat, szanitereket és egyéb fürdőszobai kiegészítőket használunk berendezésekor, hiszen mindezekkel az ott uralkodó atmoszférát határozzuk meg. Amennyiben nincs még markáns elképzelésünk, érdemes lehet fellapozni a legfrissebb trendeket egybegyűjtő katalógusokat vagy inspirálódni az építőanyag és - lakberendezési áruházak folyamatosan frissülő kínálatából. Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

Az örökérvényű márvány

A megunhatatlan, klasszikus márvány sosem megy ki a divatból és mindig elegáns külcsínt kölcsönöz, ráadásul az egyre növekvő kínálatban már eredeti mintás darabokból is válogathatunk, ami még sokoldalúbbá teszi ezt a remekül kombinálható anyagot. A márvány azon túl, hogy önmagában is esztétikus, egyaránt jól mutat modern, rusztikus vagy épp hangsúlyos színekkel operáló enteriőrben.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek

Közel a természethez

Még mindig hódítanak a természetközeli megoldások. A fa hatású burkolatok otthonunk naturális díszei lehetnek, ráadásul már azok is rábólinthatnak, akik eddig tartózkodtak a fa vizes helyiségekben való használatától. A szinte megtévesztően hasonló dekoratív kerámialapokkal fürdőszobáinkba is természetes hangulatot csempészhetünk. Időtálló, könnyen tisztítható, meleg hatású, otthonos és persze vízálló.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek

Beton a beltérben is

Az úgynevezett ipari elegancia egyik kötelező összetevője a beton használata, nem csupán járólapként, de akár a fali csempe helyett is. A nyers anyagok, a strukturált, hideg felületek a modern, akár fémből készített bútorok tökéletes hátterei lehetnek.

A betont kombinálhatjuk kifinomult bútorzattal is, mely kontraszttól csak még hatásosabb és exkluzívabb lesz a végeredmény.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek

Romantikus színkavalkád

Bátran használjunk hangsúlyos színeket, ugyanis ez lesz a következő évek meghatározó stílisuránya. A sematikus fürdőszobákba csempészett élénk árnyalatok - melyek visszaköszönhetnek a dekorcsempékben vagy akár a kisebb kiegészítőkben - hangulatunkra is pozitív hatással lesznek. Érdemes figyelni az aktuális esztendő divatszíneit, vagy akár kedvenc árnyalatainkkal személyre szabott variációkat is alkalmazhatunk.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek

Ahol számít a méret

Az apró mozaikcsempék és retro burkolatok helyét felváltják az úgynevezett "oversize" darabok, melyek más területeket - például ruhaipar - már teljes mértékben áthatnak. Amellett, hogy praktikus, könnyen felhelyezhető és tisztítható, méretei okán tágítja a teret, így használata egy kisebb fürdőhelyiségben is stílusos, monumentális hatást kelt.

Barakk-Studio Kft. fürdőszoba burkolat trendek
Kapcsolódó cikkek

Elérkezett a tetőcsere ideje?

Honnan tudjuk, hogy a tetőnk cserére szorul, vagy hogy elérkezett a tetőfelújítás ideje? A következőkben elmondjuk, mik lehetnek azok az intő jelek, amik már rövid távon szakemberért kiáltanak.

Így ellenőrizhetjük, hogy zuhanykabinunk biztonságos-e

A zuhanykabin vásárlásakor kevesen gondolnak arra, hogy a biztonság is fontos szempont lehet, hiszen „mi baj történhet?”. Nos, a zuhanykabin üvegből készül!

RADAWAY 2021: zuhanykabin-megoldások az újdonságok erejével

A Radaway szakemberei tavaly sem ültek a babérjaikon, amikor a 2021-es évre tekintettek előre. Ennek megfelelően a Radaway zuhanykabinjainak egyébként is elképesztően széles választéka tovább bővült idén, ami tetten érhető az új formákban, színekben, méretekben, funkciókban, és a zuhanyélményt még teljesebbé tevő praktikus újításokban.

Belsőépítészeti tervezés és teljeskörű kivitelezés az Attraktív Design Stúdió csapatával

Egy új építésű, lakóparki lakás nagyvonalú átalakítása a lakberendező tapaszatalataival.

Alacsony vízfogyasztás, látványos formák – Mit tud a csaptelepek legújabb generációja?

Az energiatakarékos, vízfogyasztást kímélő üzemmód, valamint a különleges megjelenés még mindig csak kettő a számos remek tulajdonság közül, melyek vonzóvá teszik a legmodernebb csaptelepeket.

Kézzel fogható és lábbal járható az „életre kelt” kertépítő katalógus

„Ha tavasz, akkor irány a kert!” - Ahogy közeledik a jó idő minden kertes házban élő fejében megfordul ez a gondolat. Legyen szó egy teljesen új kert beépítéséről, esetleg néhány kisebb udvari felújítás megvalósításáról, vagy csak a téli hideg okozta károk javításáról, a kertépítés mindenképp a tavaszi időszak egyik fő feladata. Elsőre egyszerű beruházásnak tűnik? Ha ellátogat a Leier Kaiserstein bemutatóterembe, akár tényleg az is lehet!

Kétszázezer forinttól a csillagos égig. Milyen felújítás fér bele kicsi, nagyobb és korlátlan büdzsébe?

Lakásfelújításnál még a leggondosabban tervezőket is érhetik kellemetlen és - szerencsére - kellemes meglepetések, hogy mire elég az a pénz, amit az anyagokra és a munkákra szántak. Sorra vettük, hogy mit tudunk kihozni 200 ezer, 1,5 millió és 5 millió forintból.

Stílus tippek és trükkök különleges fürdőszobákhoz – Szabadon álló kádak és látványos radiátorok

Számos lehetőséggel élhetünk, ha fürdőszobánkat szeretnénk egyedivé és modernné varázsolni. Most a szabadon álló kádakban és fürdőszobai radiátorokban rejlő lehetőségeket vettük górcső alá.

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

Zuhany vagy kádfürdő? Megosztó felvetés, melyről ha most készítenénk egy gyors közvéleménykutatást, tippjeink szerint fele-fele arányban érkeznének a mellette-ellene válaszok és olyan is lenne, aki mindkettő mellett leteszi a voksát.