Hirdetés

A tisztaság és a tisztánlátás végett: menő újdonságok a Kärchertől

Van, akinek kifejezetten hobbija a takarítás, és így gyakran él is ennek a szenvedélyének, az emberek döntő többsége azonban jobban szereti mással tölteni a szabadidejét. Amiben nincs különbség közöttük, hogy ha takarításra kerül a sor, azt milyen eszközökkel, mennyi macerával és mennyi idő alatt végzik el. Ezen tényezők között szoros összefüggés mutatható ki, melyeket hatékonyan hangolt finomra a takarítástechnika világpiaci vezetője, a Kärcher.

Kärcher-filozófia az otthonainkért: fiatalság, tisztaság

A folyamatos innovációnak is köszönhetően a cég félreismerhetetlen sárga-fekete eszközei egyre több háztartásban vannak jelen világszerte. Ezt támasztja alá az a nagyon beszédes adat is, miszerint a Kärcher termékeinek 90 százaléka 5 éves, vagy még annál is fiatalabb. Ilyen például a cég legújabb ablaktisztítója, illetve gőzfelmosója is, melyek a már jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő korábbi típusok felhasználói igényekre is reagáló továbbfejlesztett változatai.

Belátni, hogy a kilátás fontos…

A legújabb generációs, akkumulátorral működő Window Vac ablaktisztító úgy garantálja a csíkmentesen tiszta ablakokat, hogy közben sok időt és erőfeszítést is megtakarítunk a takarítással. A WV 6 Premium hosszított lehúzóélei biztosítják a felület felső és alsó végeinek elérését, melynek köszönhetően a talajközeli felületekről gyorsan felszívható a tisztítószer, egészen a szélekig.

Kärcher WV 6 Premium ablaktisztító

A Kärcher legújabb fejlesztésének kompromisszummentes előnyei továbbá, hogy futásideje 100 perces, az akkumulátor töltöttségének hátralévő idejét perce pontosan jelzi és tartozik hozzá

  • 2 törlőhuzat (beltéri és kültéri területekre),
  • permetező palack, szennyeződéskaparó,
  • és 20 milliliter tisztítószer.

Érdeklődöm a termék iránt

Kärcher WV 6 Premium ablaktisztító

Gőzfelmosó Kärcher-módra: a baktériumok réme

A Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó teljesen a pórusok mélyéig ható, gond nélküli tisztaságot tesz lehetővé bármilyen típusú keménypadlón. A szennyeződések gyors és precíz eltávolítását biztosítja, hogy a Kärcher SC 3

  • rendkívül egyszerűen kezelhető,
  • a gőz 3 fokozatban szabályozható a felület jellegéhez igazítva,
  • másodpercek alatt felmelegszik.

A Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó a háztartásban előforduló baktériumokat 99,99 százalékban eltávolítja, és ami az egyre hangsúlyosabb környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve lényeges: teszi ezt vegyszer felhasználása nélkül! Tépőzáras padlótisztító fejének és a kiváló minőségű mikroszálas törlőkendőknek köszönhetően messze felülmúlja egy hagyományos, kézi felmosás hatékonyságát.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó

Érdeklődöm a termék iránt

A takarítás legmenőbb módja

Talán furcsának tűnhet a személyes érintettséget szóbahozni, mivel azonban a háztartásunk pont a cikkünkben bemutatott ablaktisztító és gőzfelmosó gépek elődjével van felvértezve, elmondhatom, hogy azokat használni még férfiként is kifejezettem menő. Mert ezekkel az ügyes gépekkel a hagyományos megoldásokhoz képest rövidebb idő alatt, egyszerűbben, és hatékonyabban lehet megtisztítani az ablakokat, illetve a padlót. Ahogyan a fejlődés az élet más területén is tovább tökéletesíti a különböző eszközöket, úgy a Kärcher is rátett még néhány lapáttal, amikor megalkotta a WV 6 Premium ablaktisztítót, illetve az SC 3 Upright gőztisztítót.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

A kellemeset az egészségessel – jakuzzik otthonra, élmény minden napra

Az elmúlt évtizedekben talán soha nem volt akkora jelentősége az otthon eltöltött időszak minőségének, s vele együtt az egészségmegőrzésnek, mint ebben az évben.

Nincs gáz, van gőz! – Kärcher megoldások a tisztaságért

A Kärcher gőztisztító készülékei a háztartásban található összes baktérium 99,99 %-át elpusztítják. Teszik mindezt vegyszerek nélkül, a pénztárcánkra is figyelemmel – takarékosan, gyorsan és hatékonyan.

Tiszta udvar, rendes ház újratöltve: Kärcher megoldások kintre, bentre

Függőleges vagy vízszintes, sarok vagy lépcső, kint vagy bent, szőnyeg vagy padló, csempe vagy üveg – nehéz olyan felületet találni, amelyet nem lehet hatékonyan tisztítani a Kärcher háztartási gépeivel. A tisztítástechnika világpiaci éllovasa több, mint 80 év tapasztalatát gyúrta össze a felhasználói igényekkel, hogy az ennek eredményeként kifejlesztett eszközök használatával időt és energiát takaríthassunk meg a takarítással.