Hirdetés

A tisztaság és a tisztánlátás végett: menő újdonságok a Kärchertől

Van, akinek kifejezetten hobbija a takarítás, és így gyakran él is ennek a szenvedélyének, az emberek döntő többsége azonban jobban szereti mással tölteni a szabadidejét. Amiben nincs különbség közöttük, hogy ha takarításra kerül a sor, azt milyen eszközökkel, mennyi macerával és mennyi idő alatt végzik el. Ezen tényezők között szoros összefüggés mutatható ki, melyeket hatékonyan hangolt finomra a takarítástechnika világpiaci vezetője, a Kärcher.

Kärcher-filozófia az otthonainkért: fiatalság, tisztaság

A folyamatos innovációnak is köszönhetően a cég félreismerhetetlen sárga-fekete eszközei egyre több háztartásban vannak jelen világszerte. Ezt támasztja alá az a nagyon beszédes adat is, miszerint a Kärcher termékeinek 90 százaléka 5 éves, vagy még annál is fiatalabb. Ilyen például a cég legújabb ablaktisztítója, illetve gőzfelmosója is, melyek a már jól ismert és nagy népszerűségnek örvendő korábbi típusok felhasználói igényekre is reagáló továbbfejlesztett változatai.

Belátni, hogy a kilátás fontos…

A legújabb generációs, akkumulátorral működő Window Vac ablaktisztító úgy garantálja a csíkmentesen tiszta ablakokat, hogy közben sok időt és erőfeszítést is megtakarítunk a takarítással. A WV 6 Premium hosszított lehúzóélei biztosítják a felület felső és alsó végeinek elérését, melynek köszönhetően a talajközeli felületekről gyorsan felszívható a tisztítószer, egészen a szélekig.

Kärcher WV 6 Premium ablaktisztító

A Kärcher legújabb fejlesztésének kompromisszummentes előnyei továbbá, hogy futásideje 100 perces, az akkumulátor töltöttségének hátralévő idejét perce pontosan jelzi és tartozik hozzá

  • 2 törlőhuzat (beltéri és kültéri területekre),
  • permetező palack, szennyeződéskaparó,
  • és 20 milliliter tisztítószer.

Érdeklődöm a termék iránt

Kärcher WV 6 Premium ablaktisztító

Gőzfelmosó Kärcher-módra: a baktériumok réme

A Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó teljesen a pórusok mélyéig ható, gond nélküli tisztaságot tesz lehetővé bármilyen típusú keménypadlón. A szennyeződések gyors és precíz eltávolítását biztosítja, hogy a Kärcher SC 3

  • rendkívül egyszerűen kezelhető,
  • a gőz 3 fokozatban szabályozható a felület jellegéhez igazítva,
  • másodpercek alatt felmelegszik.

A Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó a háztartásban előforduló baktériumokat 99,99 százalékban eltávolítja, és ami az egyre hangsúlyosabb környezetvédelmi szempontokat figyelembe véve lényeges: teszi ezt vegyszer felhasználása nélkül! Tépőzáras padlótisztító fejének és a kiváló minőségű mikroszálas törlőkendőknek köszönhetően messze felülmúlja egy hagyományos, kézi felmosás hatékonyságát.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó

Érdeklődöm a termék iránt

A takarítás legmenőbb módja

Talán furcsának tűnhet a személyes érintettséget szóbahozni, mivel azonban a háztartásunk pont a cikkünkben bemutatott ablaktisztító és gőzfelmosó gépek elődjével van felvértezve, elmondhatom, hogy azokat használni még férfiként is kifejezettem menő. Mert ezekkel az ügyes gépekkel a hagyományos megoldásokhoz képest rövidebb idő alatt, egyszerűbben, és hatékonyabban lehet megtisztítani az ablakokat, illetve a padlót. Ahogyan a fejlődés az élet más területén is tovább tökéletesíti a különböző eszközöket, úgy a Kärcher is rátett még néhány lapáttal, amikor megalkotta a WV 6 Premium ablaktisztítót, illetve az SC 3 Upright gőztisztítót.

Kärcher SC 3 Upright EasyFix gőzfelmosó

Újságcikk, könyv, Facebook-poszt, PR-tartalom - legyen szó bármilyen szöveg elkészítéséről, íróként, újságíróként ugyanazt a célt tartom szem előtt: a közérthetőséget. Ezért a homeinfo.hu munkatársaként is arra törekszem, hogy a lakberendezésben, gépészetben, építkezésben, felújításban járatos szakemberek által elmondottakat könnyen fogyasztható formában adjam át olvasóink számára.
Kapcsolódó cikkek

Nincs gáz, van gőz! – Kärcher megoldások a tisztaságért

A Kärcher gőztisztító készülékei a háztartásban található összes baktérium 99,99 %-át elpusztítják. Teszik mindezt vegyszerek nélkül, a pénztárcánkra is figyelemmel – takarékosan, gyorsan és hatékonyan.

Tiszta udvar, rendes ház újratöltve: Kärcher megoldások kintre, bentre

Függőleges vagy vízszintes, sarok vagy lépcső, kint vagy bent, szőnyeg vagy padló, csempe vagy üveg – nehéz olyan felületet találni, amelyet nem lehet hatékonyan tisztítani a Kärcher háztartási gépeivel. A tisztítástechnika világpiaci éllovasa több, mint 80 év tapasztalatát gyúrta össze a felhasználói igényekkel, hogy az ennek eredményeként kifejlesztett eszközök használatával időt és energiát takaríthassunk meg a takarítással.

Konyhai páraelszívók teljesítménye és beépítése

A páraelszívó‑készülékek kiválasztásánál - amennyiben már megvan az alaptípus: fali, sziget, sarok - a következő feladat a megfelelő szívóteljesítmény kiválasztása. A páraelszívóknál ez köbméter/óra (m3/h) formájában van megadva, és alapból a maximális teljesítményt jelenti szabad kifújásnál. Azaz amikor semmi nem akadályozza a levegő átáramlását, és még a szűrők sem szennyezettek.

Konyhai páraelszívók típusai – Milyet válasszunk?

Azt gondoljuk, hogy mindent tudunk a páraelszívókról, hiszen elég gyakran találkozunk ilyen berendezésekkel ismerőseink konyhájában, vagy az üzletek kínálatában. Mielőtt azonban az új konyhabútorunkhoz beszereznénk egyet, nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, milyen páraelszívók léteznek és számunkra melyik lenne az ideális.

Csak ne a mosogatógép mögé!

Ha a gyanútlan építtető teljes mértékben, vakon a „szakikra” bízza magát technikai dolgokban, mint például a kiállások kiépítése, bizony megjárhatja. Persze tisztelet a kivételnek...