Aqualand Straubinger Kft.

A Straubinger Kft. 1987 óta foglalkozik családi házak kivitelezésével és több mint 20 éve forgalmazza a hazánkban kapható építőanyagok széles skáláját.
Az építőanyagok vásárlásakor felmerülő igények burkolatok és szaniterekkel kapcsolatban arra az elhatározásra juttattak minket hogy 2008. májusától megnyitottuk tarjáni telephelyünkön közel 300 m2-es fürdőszoba és burkolat szalonunkat „AQUALAND” néven. A bolt kialakításánál nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy vásárlóink a környéken egyedülálló módon nagy burkolt felületeken is is megtudják nézni a nekik megfelelő burkolatot, kádat, zuhanykabint és egyéb kiegészítőt.
Fontos feladatunknak tekintjük, hogy az alacsonyabb árkategóriájú termékektől az egészen exkluzív, luxus termékek is szerepeljenek szalonunk kínálatában. Közvetlen gyári kapcsolat révén már 3-5 ezer Ft-os árkategóriában is tudjuk kínálni a legújabb minimalista, klasszikus, mediterrán és neobarokk trendeket követő spanyol gyárak kínálatát.
3D-s tervező programmunk segítségével álmodja meg bátran álmai fürdőszobáját mi megvalósítjuk Önnek

Külön öröm számunkra, hogy nem egészen 3 évvel üzletünk megnyitása után ügyfeleink nem csak az üzlet környékéről érkeznek hanem nem ritkán 100 - 200 km távolságból is megtisztelnek minket bizalmukkal!
Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Virtuálisan is látogathatók az Aqualand bemutatótermei

Elérhető közelségbe kerül a gazdag burkolat és szaniter kínálat, a különféle csaptelepek, zuhanykabinok, fürdőszoba bútorok és kiegészítők. Tegyünk egy sétát először virtuálisan, majd látogassunk el valamelyik szalonba élőben is!

Új burkolat, új terasz – tippek teraszfelújításhoz

Ha teraszunk felújításán, bővítésén, esetleg terasz építésén gondolkodunk, a legnagyobb figyelmet a burkolat kiválasztásának érdemes szentelnünk.

Csalóka csempék, avagy a hidegburkolatok térformáló ereje

Fal-és padlóburkoláskor megtehetjük, hogy optikailag csaljunk. Becsapva térérzékünket elérhető, hogy távolabb vigyük azt, ami valójában közelebb van és fordítva, valamint sok apró trükkel élhetünk még a hidegburkolatok segítségével.

Személyre szabott fürdőszobák – Hogyan válasszunk fürdőszoba bútort?

Otthonunk minden helyiségében törekednünk kell az összhangra, így a fürdőszobánk esetében is fontos, hogy megfelelő minőségű és stílusú bútorokkal rendezzük be.

Modern, mediterrán stílus a fürdőszobában. Válasszunk stílusos bútorokat és kiegészítőket!

Úgy tűnik, a mediterrán stílus örök kedvenc marad, ám egyre népszerűbb ennek egy modern, letisztult megjelenésű változata. Jellegzetessége, hogy az egyes elemek nagyon jól variálhatók egymással.