Építkezel? Felújítasz?A lakásodat rendezed be?
Ötlettár ikon
Közelgő események
Aqualand Straubinger Kft.

A Straubinger Kft. 1987 óta foglalkozik családi házak kivitelezésével és több mint 20 éve forgalmazza a hazánkban kapható építőanyagok széles skáláját.
Az építőanyagok vásárlásakor felmerülő igények burkolatok és szaniterekkel kapcsolatban arra az elhatározásra juttattak minket hogy 2008. májusától megnyitottuk tarjáni telephelyünkön közel 300 m2-es fürdőszoba és burkolat szalonunkat „AQUALAND” néven. A bolt kialakításánál nagy figyelmet szenteltünk annak, hogy vásárlóink a környéken egyedülálló módon nagy burkolt felületeken is is megtudják nézni a nekik megfelelő burkolatot, kádat, zuhanykabint és egyéb kiegészítőt.
Fontos feladatunknak tekintjük, hogy az alacsonyabb árkategóriájú termékektől az egészen exkluzív, luxus termékek is szerepeljenek szalonunk kínálatában. Közvetlen gyári kapcsolat révén már 3-5 ezer Ft-os árkategóriában is tudjuk kínálni a legújabb minimalista, klasszikus, mediterrán és neobarokk trendeket követő spanyol gyárak kínálatát.
3D-s tervező programmunk segítségével álmodja meg bátran álmai fürdőszobáját mi megvalósítjuk Önnek

Külön öröm számunkra, hogy nem egészen 3 évvel üzletünk megnyitása után ügyfeleink nem csak az üzlet környékéről érkeznek hanem nem ritkán 100 - 200 km távolságból is megtisztelnek minket bizalmukkal!
Reméljük, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Aqualand Straubinger Kft. szakmai cikkek

Aqualand Straubinger Kft. inspiráló képek