Hirdetés

Szédületes kompakt konyha

Bár a konyha sokaknál az otthon lelke, vannak, akiknél nem ez a helyiség központ. Számukra lehet ideális megoldás ez a kicsi, a lakás bármely részébe könnyen beilleszthető, modern, 180º-ban forgatható mini konyha.

Forgatható mini konyha

Króm csaptelepBeéptett mosogatógép

Az Új-Zélandi Compact Concepts kör alapú helytakarékos konyha megoldása mindössze 1,8 négyzetmétert igényel és tulajdonképpen minden megtalálható benne, amire szükség lehet: beépített hűtő, mosogatógép és mosogató króm csapteleppel, mikrohullámú sütő és kávéfőző, valamint egy elektromos tűzhely és hozzá páraelszívó. És még ezek mellett is marad hely a tárolásra! Ha épp nem áll szándékunkban a konyhában sürögni-forogni, az egész egységet eltakarhatjuk egy tolóajtóval.

Konyha a tolóajtó mögött

Az ötletes és praktikus konyha több színben és modellben kapható. Az „Apartman” nevű modell például nyaralókban és kis lakásokban lehet praktikus, az Office modell pedig - minthogy nem tartalmazza a tűzhelyet - irodai konyhának felel meg felszereltségben.

Mini konyha minden irányból

Talán több fogásos, ünnepi vacsorák elkészítéséhez nem ideális ez a megoldás, de önálló életünk kezdetén biztosan megfelel minden igénynek. Később pedig, családdal, jól használható majd konyhaszigetként is. (Forrás: Compact-concepts.com)

Mini konyha bordóban

 | 
Vásárlási listák
További vásárlási listák