Termosztátos és Dual Control zuhanyrendszerek – Kényelem és energiatakarékosság a fürdőszobában

Egy modern zuhanyrendszerrel szemben joggal támadnak olyan elvárások, melyek nem csak a kényelmünket szolgálják, hanem energiát is takarítanak meg és környezetbarátok is. Ezeknek az elvárásoknak felelnek meg a Mofém termosztátos illetve Dual control rendszerei.

Termosztátos zuhanyrendszer

A termosztátos zuhanyrendszer a kényelmes és a biztonságos zuhanyzás élményét biztosítja, hiszen nem kell többé állítgatnunk a csapot: várni, míg végre megindul a melegvíz, aztán finomhangolni, hogy elérjük a kellő hőmérsékletet. A termosztátos csapteleppel mindez egyetlen mozdulatra redukálható, ez pedig annak köszönhető, hogy a víz hőmérséklete folyamatosan ugyanazon a hőfokon marad.

Mofém termosztátos és Dual Control zuhanyrendszer

Mindenki számára ismerős lehet, amikor valami külső tényező miatt ingadozni kezd a víz melegsége és nem az elvárt hőmérséklet folyik a csapból, ami teljesen el tudja rontani a zuhanyzás élményét. A termosztátos csaptelepnek köszönhetően ez a probléma már a múlté: a rendszerben fellépő víznyomás változása vagy a hőmérséklet csökkenése, növekedése esetén a beállított hőfok nem változik meg. A hideg és a meleg víz összekeverése automatikus, csak ki kell választanunk a megfelelő hőfokot és pár másodpercen belül a víz el is éri azt, és a fürdés végéig meg is tartja.

Mofém termosztátos és Dual Control zuhanyrendszer

A rendszer lelke a termosztátos csaptelep. A biztonsági hőmérséklet stop 38°C-on működésbe lép. A csapteleptest folyamatosan hideg, az átforrósodás veszélye tehát nem áll fenn. Az integrált zuhanyváltó, az állítható teleszkópos felszállócső, melynek a magasságát személyre lehet szabni – 790-1240 mm között –, az állítható zuhanytartó, valamint a háromfunkciós kézizuhany mind a kényelmünket szolgálják. A modern megjelenésű és - nem utolsósorban - vízkőmentes zuhanyfej látványossá teszi a fürdőszobát. A megerősített fém gégecső pedig a tartós használatról gondoskodik.

Dual control: a modern design és a hagyományos technológia ötvözete

A Dual control csaptelepben a hagyományos csaptelepek megbízható működése találkozik az egyedi termosztátos változatok modern, letisztult megjelenésével. A hagyományos, jól bevált működés okán ezek a csaptelepek nem igényelnek semmilyen, speciális karbantartást.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉK IRÁNT

A Dual Control zuhanyrendszerek integrált zuhanyváltóval rendelkeznek. Kialakításuknak köszönhetően a víz a műanyag belső részén folyik át, így a külső fém burkolatok nem érintkeznek a forró vízzel, nem melegszenek fel, így nem kell tartanunk attól, hogy esetlegesen a csaptelephez hozzáérve megégetjük magunkat.

Hogyan történik a Dual Control hőfokszabályozása?

Mofém termosztátos és Dual Control zuhanyrendszer

A jobboldali karral a víz hőmérsékletét szabályozhatjuk ugyanúgy, mint egy hagyományos, egykaros csaptelepen. A kar jobbra vagy balra forgatásával választhatjuk ki a kívánt hőfokot. A baloldali karral, ami kettős funkcióval bír, választhatjuk ki, hogy a zuhanyfejet vagy kézizuhanyt használnánk-e és az átfolyó vízmennyiséget is itt tudjuk beállítani.

 | 
Kapcsolódó cikkek

Érdekességek, amikért érdemes kilátogatni a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításra 2022-ben

Az Elevenház Panzió Projekt

Rendezze be teraszát, kertjét!

Hővisszanyerős szellőztető rendszer árkalkulátor

Zuhanyzó máshogy: stílusos megjelenés, egészséges környezet a Radawaytől

RADAWAY 2021: zuhanykabin-megoldások az újdonságok erejével

Alacsony vízfogyasztás, látványos formák – Mit tud a csaptelepek legújabb generációja?

Otthoni wellness élmény: zuhanykabinok, zuhanypanelek és fejzuhanyok

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

Újgenerációs csaptelepek – innovációk, design, energiatakarékosság

Csak a képzelet szab határt: inspiráló zuhanyvariációk a Radaway-től

Trendek, tervek – variációk fürdőszobára

Épített zuhanyfülke – kialakítás, formák, anyagok

Antibakteriális zuhanyrendszerek - tiszta víz az elejétől a végéig

Még szebbek, még jobbak: megújult zuhanykabinok a Radawaytől – Eos & Torrenta 2021

Alacsony belépő magasság, magas minőség: ECO fürdőkádak az M-Acryltól

Süllyesztett csaptelep MULTI-BOX rendszerrel – könnyen szerelhető, helytakarékos és biztonságos megoldás a modern fürdőszobákba

Maximális kikapcsolódás és feltöltődés a zuhany alatt

Vásárlási listák
További vásárlási listák