Hirdetés

Alacsony vízfogyasztás, látványos formák – Mit tud a csaptelepek legújabb generációja?

Az energiatakarékos, vízfogyasztást kímélő üzemmód, valamint a különleges megjelenés még mindig csak kettő a számos remek tulajdonság közül, melyek vonzóvá teszik a legmodernebb csaptelepeket.

A Jika csaptelepei kivétel nélkül perlátorral felszereltek, ennek köszönhetően takarékosan bánnak a folyó vízzel. A perlátor a vízáramlást szabályozza, módosítja a vízsugár alakját, így költségtakarékos használatot tesz lehetővé, nem utolsó sorban pedig a kifröccsenést is megakadályozza.

Jika Mio csaptelep
Jika Mio csaptelep

Az intelligens termosztátos csaptelepek azonnal a megfelelő hőmérsékletű vizet biztosítják. Biztonsági gomb gondoskodik arról, hogy 38 C-nál ne legyen melegebb a víz, így valahányszor megnyitjuk a csapot, mindig kellemes hőmérsékletű vizet kapunk. Még a változó víznyomás vagy az ingadozó hőmérséklet sem fog ki rajta, a hőmérséklet azonos lesz.

Jika termosztát Mio csaptelephez
Jika termosztát Mio csaptelephez

A csaptelep magasságát illetően eltérőek lehetnek az igények: függ attól, hogy vannak-e kicsi gyerekek a családban, milyen kialakítású a mosdó, illetve milyen magasság számít komfortosnak az adott helyen. Ennek megfelelően a Jika kínálatában többféle magasságú csaptelep közül választhatunk.

Érdeklődöm a termék iránt

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a csaptelep formatervezését sem, hiszen egy látványos modell a fürdőszoba fókuszába is kerülhet.

Manapság már az sem kőbe vésett szabály, hogy egy klasszikus stílusú fürdőszobába csak ennek megfelelő csaptelepet illik felszerelni. Bátran válasszunk ide is minimalista vagy különleges formavilággal rendelkező modellt, látványos része lesz a helyiségnek.

Letöltöm a katalógust

Fontos elvárás, hogy egy modern, “intelligens” csaptelep évekig is jól bírja a gyakori használatot, legyen hosszú élettartamú és ellenálló. A Jika termékei levegős nyomáspróbán esnek át, a véletlenszerű minták pedig vizes teszten is, ez pedig garancia a tartósságra.

Kapcsolódó cikkek

Homeinfo Kedvezmény Hetek

Építkezés, felújítás, lakberendezés? Több 100 kupon, 10-40% kedvezmény, több 100 üzletben.

Bízza szakértő kezekre a tetőfelújítást!

A tető nemcsak befedi és védi otthonát, hanem ideális esetben díszíti is. De ahhoz, hogy mindezeket a funkciókat teljesíthesse, ráadásul hosszú-hosszú évtizedeken keresztül, elengedhetetlen a megfelelő kivitelezés, a minőségi alapanyag és az ezeket fedező, elegendő forrás.

Jakuzzi vásárlás? Előtte kérdezzük meg a szakértőt!

Egy jakuzzi megvásárlásába nem érdemes könnyelműen fejest ugrani. Mindenképpen ajánlott a megfelelő típus kiválasztása előtt alaposan tájékozódjunk, sőt, legjobb, ha ehhez szakember segítségét kérjük.

Fürdőszobatrendek, melyeket érdemes követni 2021-ben

Összeállításunkban öt stíusirányzat mentén igyekszünk ötleteket adni, melyekkel nem pusztán esztétikus, de egyszerre modern és otthonos is lehet fürdőhelyiségünk.

KLUDI SMART LUXURY, kulcs a kifinomult fürdőszobához

A kortárs fürdőszobai dizájn a stílusokról, trendekről és az exkluzivitásról szól, különösen akkor, ha álmaink fürdőszobáját saját egyéniségünkhöz alakítanánk. A manapság oly népszerű stílusok mindegyikéhez, mint a kortárs, purista, avantgard és modern klasszikus, a KLUDI a megfelelő termékcsaládot kínálja.

Építkezés, felújítás, lakberendezés – elrajtolt a kuponletöltés! Hamarosan indul a HOMEINFO Kedvezmény Hetek

Kevesebb, mint egy hónap múlva többet fog érni a pénze annak, aki az építkezéshez, felújításhoz, lakberendezéshez szükséges termékeket a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival vásárolja meg. Az akció iránt már most nagy az érdeklődés, a Homeinfo meg is kérdezte olvasóit, hogy leginkább mire használnák fel a több, mint 200 kedvezményre jogosító kupont.

Tiszta kutya, rendes ház - Tippek és trükkök a háziállat otthoni megfürdetéséhez

A Geberit tippjei otthoni kutyafürdetéshez.

Mennyit spórolhatunk a Homeinfo Kedvezmény Hetek kuponjaival? Íme, egy példa arra, hogy elég sokat!

Hamarosan élhetünk a kedvezményekkel és jelentős összeget, akár 50 százalékot is megtakaríthatunk az építkezéshez, felújításhoz szükséges termékek árából. Most egy fürdőszoba felújítását véve alapul bemutatjuk, hogyan működik majd ez a gyakorlatban.

RE.SOURCE: kényelem és funkcionalitás egyben

A napi vízfogyasztást meghatározó főbb jellemzők az életkor, a nem és az aktuális tevékenység, környezeti hőmérséklet. Az EFSA, Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság majd 50 oldalas tanulmányának ajánlása felnőtt férfi: 2,5, nő: 2 liter/nap. Ha vízfogyasztásról beszélünk, azonnal jön a következő szempont, a minőség! Egyszerűen fogalmazva: vezetékes vagy palackos ásványvizet részesítsem előnyben?

Elsőre furcsa, de létezik: fény az éjszakában, a pihentető alvásért. Az éjszakai irányfény értékes segítséget nyújthat

Hogy napközben, a munkával, tanulással, bármilyen fizikai és/vagy szellemi tevékenységgel töltött időt milyen minőségben éljük meg, nagyban függ attól, hogy előtte milyen volt az éjszakánk.